Badkamers Den Haag

U bent op zoek naar een betrouwbare partij om uw badkamer bij aan te schaffen en/of volledig te laten renoveren. Dan bent u bij Destudio Keukens en Badkamers Den Haag op het juiste adres!

Ruim assortiment voor badkamers in Den Haag

De badkamer is er duidelijk aan toe, het sanitair heeft zich lang goed gehouden, maar u krijgt het steeds moeilijker schoon. Nu begint ook het tegelwerk mankementen te vertonen. Voor u is het duidelijk: de badkamer moet worden verbouwd! Maar waar begint u? En wat is er mogelijk met de beschikbare ruimte? Of misschien zit u er zelf aan te denken om de badkamer uit te bouwen en wat extra ruimte uit een andere kamer te betrekken. Door een bezoek te brengen aan de badkamer showroom in Den Haag aan de Wolga 3 zult u als eerste stap een hele hoop ideeën kunnen opdoen. Daarnaast ontdekt u wat er tegenwoordig aan innovaties bijgekomen is.

Met een jarenlange opgebouwde ervaring in zowel het advies als de montage van de badkamer is Destudio een degelijke partij. U treft bij ons een grote verscheidenheid in het assortiment van de bekende A-merken(Novellini, Duravit e.a.) tot de kleine specialisten uit diverse landen. Hiermee kunnen de badkamers in Den Haag volledig naar wens worden ingericht en ook tegen betaalbare prijzen. Door verder te kijken dan alleen de bekende merken is er veel meer aanbod in kwalitatief hoogwaardige alternatieven die net even dat andere hebben wat u zoekt!

Advies op maat en visueel

Wanneer u de tijd heeft om met een adviseur aan tafel te gaan zitten, wordt er onder het genot van een kopje koffie of thee, naar uw wensen geluisterd. Tevens kan er aan de hand van bijvoorbeeld een 3D tekening een advies voor uw badkamer gemaakt worden. Het is uiteraard wel van belang dat u op de hoogte bent van de afmetingen van uw badkamer. Verder is het goed om te weten hoeveel u wilt besteden aan de nieuwe badkamer. Dit is belangrijk om voor u een persoonlijk advies uit te brengen dat aansluit bij zowel uw functionele als esthetische wensen.

Zodra het juiste ontwerp staat zal de adviseur u meenemen door de showroom om de juiste combinaties van kleuren en modellen te creëren. Zo kunt u bijvoorbeeld beginnen met het uitzoeken van de tegels. Vervolgens ook samen de kleuren van het sanitair  afstemmen op het tegelwerk. Op die manier wordt uw nieuwe badkamer een prachtig geheel!

Door de technische kennis die aanwezig is, hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de uitvoerbaarheid van het ontwerp. Daar wordt al in de badkamershowroom over nagedacht en geadviseerd.