Badkamers Voorburg

U woont in Voorburg of ergens anders in de omgeving Den Haag en u wilt de badkamer verbouwen of renoveren? Dan is Destudio Keukens & Bad precies de partij die u nodig heeft. De showroom gelegen in het Forepark aan de Wolga 3 is gemakkelijk  bereikbaar en biedt een flinke ruimte aan inspiratie voor uw nieuwe badkamer. Badkamers in Voorburg verbouwen is voor Destudio geen probleem.

Verbouwen of Renoveren?

Er zijn diverse mogelijkheden en in alle opzichten kunnen wij u ontzorgen. Zo bent u bijvoorbeeld nog niet toe aan een volledige verbouwing van de ruimte, maar wilt u wel wat nieuw sanitair laten plaatsen. Daarmee knapt u de badkamer toch weer even netjes op en bent u niet zolang bezig als met een volledige badkamer verbouwing. Dit noemen we renovatie van de badkamer. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een nieuw badkamermeubel ophangen of juist het weghalen van het bad, zodat er een ruime douche teruggeplaatst kan worden. De reden hiervoor kan zijn dat u wat ouder begint te worden en graag de badkamer toekomst bestendig wilt maken.

Wanneer u echt toe bent aan een compleet nieuw plaatje, een fris ontwerp en een nieuwe indeling, dan kunnen wij ook de volledige verbouwing verzorgen! Er wordt met u samen een ontwerp gemaakt en ook bekeken wat de technische mogelijkheden zijn. Uiteraard wordt hierin uw wensen meegenomen om het helemaal uw droombadkamer te maken.

In de showroom is een ruime keuze in badkamermeubels, wandclosets, douchewanden, kranen, douchebakken, spiegels, verwarmingen, baden en tegels. Het is dan ook voor elk ontwerp mogelijk om de producten te zien, te voelen en te ervaren hoe het bij u past. Dit kan van diverse merken en leveranciers, denk bijvoorbeeld aan Grohe of Geberit.  Samen met de adviseur zoekt u alle onderdelen uit om het nieuwe ontwerp compleet in te vullen.

Installatie badkamers Voorburg

Voor zowel het verbouwen als het renoveren kunnen wij voor u onze monteurs inzetten. Hiermee nemen wij al het werk compleet voor u uit handen en zorgen dat de monteurs de juiste maatvoeringen, installatietekeningen en aansluitschema’s ontvangen. Tevens sturen wij de verbouwing aan en zijn wij beschikbaar voor uw vragen tijdens het proces. Moet er eerst gesloopt worden en wilt u ook van het afval af? Ook dat regelen wij, zodat van het begin tot het einde geen omkijken meer heeft naar de verbouwing.

Door lange ervaring met het installeren en monteren van badkamers kan er in de showroom al goed meegedacht worden met installatietechnische kant. Daarnaast doen onze adviseurs ook de metingen bij u thuis, waardoor we uw situatie kennen en daar goed op kunnen inspelen met wat er nodig is.

Bent u nieuwsgierig wat we voor u kunnen doen? Bel dan met 070-4449697 en maak een vrijblijvende afspraak!