Showroom sale

We think along with you…

Because finances play an important role in the purchase of your bathroom or kitchen, we are happy to think along with you. The sale products of bathroom and kitchen parts, that we have in the showroom or warehouse, are a good example of this. With a showroom model or inventory item, you have more room in your budget for a complete bathroom or kitchen. It could also be possible that you use a showroom model to replace a part that you do not like in your current bathroom or kitchen. The items that we have for sale in the showroom can be found below or you can visit our showroom! For the latest offers, scroll down all the way.

 

Dansani washbasin with drawers 100 cm and mirror cabinet

Features

Prijs Van €2869 voor  €1250
Breedte 100 cm
Diepte 46 cm

Description

Mooi en modern badkamermeubel van Dansani. Dit showroommodel is 100 cm breed en heeft 2 laden met zwarte greepjes. De donkere houtkleur in combinatie met de matwitte wastafel(van solid surface) geeft het meubel een luxe uitstraling!

De bijhehorende spiegelkast heeft dubbelzijdige spiegeldeuren, een stopcontact met schakelaar en lichtregeling. Stel met gemak de felheid en warmte van het licht in.

Huppe Duplo Inloopdouche 160x200cm

Features

Prijs Van €1979 voor €999
Materiaal Helder glas en chroom profiel
Maat 160×200 cm

Description

Deze Walk in Douche van het Merk Hüppe is een lust voor het oog. De inloopdouche met de naam Duplo is gemaakt van helder glas en heeft een mooi Chroom profiel.

Om de glazen wand op zijn plek te houden maakt Hüppe gebruik van een handige luxe stabiliteitsstang. Om de inloopdouche nog veiliger te maken maakt het gebruik van een solide 8mm dik veiligheidsglas.

Tevens kan de greep gebruikt worden om u handdoek op te hangen. Ideaal om te gebruiken als u uit de douche stapt of wellicht als handdoekrek voor bij uw wastafel, aangezien deze aan de zijkant bevestigd is.

Ophalen bij Keukens & Bad in Den Haag aan de Wolga 3. Neem gerust contact op om te bezichtigen of vragen te stellen. Prijs op basis van zelf demontage.

Grohe Lineaire Badkraan, doucheset + wastafelkraan

Features

Prijs Van €841 voor €199
Kleur Chroom
Type Complete set

Description

Door het slanke en minimalistische design heeft de stijlvolle GROHE Lineare badmengkraan een kenmerkende uitstraling die perfect is in een cool en eigentijdse badkamer. Omdat het een douche uitgang heeft, is het wassen van je haar bijzonder gemakkelijk, omdat je door de handige hendel kan wisselen van badkraan naar de stijlvolle handdouche.

Kenmerken set:

  • Handdouche Euphoria Stick Cosmopolita
  • Grohe Lineare badkraan
  • Wanddouchehouder
  • Silverflex doucheslang 1500 mm
  • Grohe lineare M-size wastafelmengkraan

Ophalen bij Keukens & Bad in Den Haag aan de Wolga 3. Neem gerust contact op om te bezichtigen of vragen te stellen.

Villeroy & Boch Artis Opzetwastafel

 

Kenmerken

Prijs Van €889 voor €375
Lengte 61 cm
Breedte 41 cm

Beschrijving

Collectie: Artis Produkt omschrijving: Opzetwastafel Afmeting: 610 x 410 mm Armatuur / Kraangat aanwijzing: voor wanduitloop armatuur resp. armatuur met verhoogde voet, zonder kraangatbank Overloop aanwijzing: zonder overloop, Let op: bij modellen zonder overloopfunctie adviseren wij een niet afsluitbare afvoerplug. Material: TitanCeram Afhalen bij Destudio Keukens & Bad in Den Haag aan de Wolga 3. Neem gerust contact op om te bezichtigen of vragen te stellen.

Villeroy & Boch washbasin with drawers 120 cm and Dornbracht tap

Features

Prijs Van €3292 voor  €1450
Breedte 120 cm
Diepte 46 cm

Description

Prachtig badkamermeubel van Villeroy & Boch 120 cm breed met 2 laden in wit hoogglans kleur. De wastafel is van keramiek. Diepte is 45 cm.

De wastafelkraan is van Dornbracht in de kleur chroom. De prijs is voor de set onderkast, wastafel en kraan.

Dit meubel komt uit de V&B Memento serie en is een hoogstaande luxe lijn evenals de Dornbracht kraan.

Sphinx Fontein 40cm

Kenmerken

Prijs Van €280 voor €100
Breedte 40 cm
Diepte 28 cm

Beschrijving

Wegens een andere invulling van onze showroom bieden wij deze Fontein van het merk Sphinx aan. De sphinx 390 in de kleur wit, heeft het wasgedeelte aan de linker kant.

De set wordt afgemaakt met een chroom afvoerplug en sifon. Reeds gedemonteerd en dus direct af te halen!

Afhalen bij Destudio Keukens&Bad in Den Haag aan de Wolga 3. Neem gerust contact op om te bezichtigen of vragen te stellen.  Prijs of basis van zelf demontage en afhalen.

Villeroy & Boch La Belle serie

Villeroy & Boch La Belle serie

Kenmerken

Prijs Van €5998 voor €2450
Materiaal Keramiek
Kleur Wit

Beschrijving

Wastafel met kranen en spiegel. De collectie La Belle brengt ons door haar representatie van tijdloze zinnelijkheid terug naar het tijdperk van de Romantiek. De collectie verleidt met elegante vloeiende lijnen en zinnelijke details zoals die van het bloemendecor La Rose. De functionele esthetiek wordt bij La Belle geaccentueerd door de keramische afvoerplug van de wastafel. Voor een ongecompliceerde reiniging zorgt de oppervlakteveredeling CeramicPlus.   Afhalen bij Destudio Keukens & Bad in Den Haag aan de Wolga 3. Neem gerust contact op om te bezichtigen of vragen te stellen.

Complete bathroom

Kenmerken

Price See description
Type Complete bathroom
Option Sets or complete

Beschrijving

Badmeubelset(Hoge kast,wastafelmeubel met wastafel en Spiegel+ wastafelkraan)

Maten Keramag my day hoge kast (150cm hoog, 40cm breed, 25cm diep)
Maten Keramag my day Wastafelmeubel met wastafel (115cm lengte, 52 cm diep)
Maten Keramag my day Spiegel (60×80 cm)

Oude prijs: €4140
Nieuwe prijs: €1395 (€1200+€195)

—————————————————————————————–
Badopstelling(bad+badkraan+radiator)

Maten Keramag bad (180cm lengte, 80 cm breed)
Maten radiator (101cm lengte, 50cm breed)
Oude prijs: €2450
Nieuwe prijs: €475 (€275+€200)

—————————————————————————————–

Toiletopstelling ( Keramag Wandcloset met bidet+bidetkraan)
Oude prijs: €1948
Nieuwe prijs: €550 (€400+€150)

—————————————————————————————–

Doucheopstelling (Douchewanden met douchebak+douchekraan)

Maten Hüppe douchewand (90×90 cm, 190 cm hoog)
Maten Keramag douchebak (90×90 cm)

Oude prijs: €3298
Nieuwe prijs: €780 (€600+€180)

—————————————————————————————–

Ophalen bij Keukens & Bad in Den Haag aan de Wolga 3. Neem gerust contact op om te bezichtigen of vragen te stellen. Prijs op basis van zelf demontage.

Catalano Inova zero prachtige badmeubel set

Kenmerken

Prijs Van €3766 voor €1795
Breedte 100 + 35 cm
Kleur Wit

Beschrijving

Deze prachtige meubelset 100 cm wordt compleet uitverkocht met optioneel Dornbracht luluwastafelkranen.
Het betreft een strakke wastafel van keramiek gemaakt door Catalano in Italië. De onderkast is in hoogglans wit, 2 softclose laden in verstek.
Deze hoogwaardige set wordt compleet gemaakt met een kolomkast 35 cm en een lichtspiegel.

De normale setprijs is 3765 euro ex. kranen
Showroomsetprijs 1795 euro ex. Kranen.

De wastafelkranen kunnen optioneel erbij.
Deze zijn normaal 816 euro en kunnen voor 299 euro p.st. erbij genomen worden.
Afhalen bij Destudio Keukens&Bad in Den Haag aan de Wolga 3. Neem gerust contact op om te bezichtigen of vragen te stellen.  Prijs of basis van zelf demontage en afhalen.

Onderkast Sphinx 420

Sphinx wastafelonderkast 140 cm scultura grijs

Kenmerken

Prijs Van €874 voor  €425
Breedte 137,4 cm
Diepte 46,2 cm

Beschrijving

De onderkast is 140 cm en is uitgevoerd in de kleur scultura grijs. Hoogte van de laden is 22 cm en werken met een luxe push to open systeem. Let op dit is een magazijn aanbieding en u kunt de passende wastafel nog nieuw bijbestellen. Ophalen bij Keukens & Bad in Den Haag aan de Wolga 3. Neem gerust contact op om te bezichtigen of vragen te stellen.

Villeroy en Boch Complete Set Kranen en Thermostaten

Kenmerken

Prijs Van €2649 voor €599
Kleur Chroom
Type Diversen

Beschrijving

De set bestaat uit een wastafelkraan, een fonteinkraan, een bidetkraan, een bad thermostaatkraan en een douche thermostaatkraan. De kranen hebben een 1 gats kraangat en zijn net als de thermostaten in de kleur Chroom. Het is uiteraard mogelijk om andere combinaties te maken. Ophalen bij Keukens & Bad in Den Haag aan de Wolga 3. Neem gerust contact op om te bezichtigen of vragen te stellen.

 

 

Grohe Grandera Complete Douche Set

Kenmerken

Prijs Verkocht(kranen nog beschikbaar)
Kleur Chroom
Lengte 100cm

Beschrijving

De set van Grohe bestaat uit een douchekop, een glijstang, een slang en een douche thermostaat. De glijstang heeft een lengte van 100 cm en net als de andere onderdelen een chrome look. Een mooi strak design,kras bestendig en makkelijk schoon te maken met een vochtige doek.  Op de foto is het de set die aan de linker kant staat. De 3 kranen op de verhoging zijn ook in de uitverkoop(Grandera bidetkraan, Grandera wastafelkraan laag, Grandera wastafelkraan hoog). Ophalen bij Keukens & Bad in Den Haag aan de Wolga 3. Neem gerust contact op om te bezichtigen of vragen te stellen.

Grohe Grandera Bidetkraan

Kenmerken

Prijs Van €495 voor €149
Kleur Chroom
Type Bidet

Beschrijving

De bidetkraan van het merk Grohe heeft een chrome look. Een mooi strak design,kras bestendig en makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. De kraan heeft een lichte bediening van de kraan dankzij de Grohe Silkmove technologie. De kraan is klein, praktisch en heeft een karakteristieke vormgeving.  Ophalen bij Keukens & Bad in Den Haag aan de Wolga 3. Neem gerust contact op om te bezichtigen of vragen te stellen.

Grohe Grandera Wastafelkraan

Kenmerken

Prijs Van €430 voor €129
Kleur Chroom
Type Wastafelmengkraan

Beschrijving

De wastafelkraan van het merk Grohe heeft een chrome look. Een mooi strak design,kras bestendig en makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. De kraan heeft een lichte bediening van de kraan dankzij de Grohe Silkmove technologie. De kraan heeft een medium uitloop voor meer gebruiksgemak.  Ophalen bij Keukens & Bad in Den Haag aan de Wolga 3. Neem gerust contact op om te bezichtigen of vragen te stellen.

Grohe Grandera Wastafelkraan hoog

Kenmerken

Prijs Verkocht
Kleur Chroom
Type Wastafelmengkraan 2 Greeps

Beschrijving

De wastafelkraan van het merk Grohe heeft een chrome look. Een mooi strak design,kras bestendig en makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. De kraan heeft een lichte bediening van de kraan dankzij de Grohe Silkmove technologie. De kraan heeft een hoge uitloop voor om makkelijk onder de kraan te komen. Daarnaast is deze draaibaar.  Ophalen bij Keukens & Bad in Den Haag aan de Wolga 3. Neem gerust contact op om te bezichtigen of vragen te stellen.

 

 

 

 

 

Riho wastafelmeubel 100 cm met frame

Kenmerken

Prijs €995
Breedte 100 cm
Type Wastafelmeubel met frame

Beschrijving

Riho wastafelmeubel 100 cm met frame. Dit meubel heeft een mooie kunststof wastafel met een steenlook in donker antraciet. De onderkast is 1 lade van 100 cm en diepte 45 cm.
Het meubel is greeploos en heeft een mooie donkere greeplijst. Er onder hangt een zwart aluminium frame met een afdektablet in dezelfde kleur als het meubel. Wordt uitverkocht wegens nieuwe invulling.
Spiegel van 100 cm breed heeft een zwart kader en een led lamp erboven die met sensor kan worden bediend.
Let op, zonder kraan. Afhalen bij Destudio Keukens&Bad in Den Haag aan de Wolga 3. Neem gerust contact op om te bezichtigen of vragen te stellen.  Prijs of basis van zelf demontage en afhalen.

 

Grohe Veris Wastafelkraan

Kenmerken

Prijs Links maat L : Van €800 voor €225,
Rechts maat M : Van €565 voor €165,
Rechts maat XL: Van €1065 voor €325
Kleur Chroom
Type Wastafelmengkraan

Beschrijving

De wastafelkraan van het merk Grohe heeft een chrome look. Een mooi strak design,kras bestendig en makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. De kraan heeft een lichte bediening van de kraan dankzij de Grohe Silkmove technologie. De kraan heeft een lange draaibare uitloop voor meer gebruiksgemak.  De minimale druk van deze kraan is 1 bar. Ophalen bij Keukens & Bad in Den Haag aan de Wolga 3. Neem gerust contact op om te bezichtigen of vragen te stellen.

 

 

 

 

 

Novellini Elysium douchecabine 80x80

Kenmerken

Prijs Van €1685 voor €475
Kleur Helder glas en chroom profiel
Lengte 80x80x200 cm

Beschrijving

Deze hoekinstap van het merk Novellini is een lust voor het oog. Met zijn magnetische sluiting gaan de zwaaideuren gemakkelijk dicht en blijft water(mede dankzij de rubberen zijkanten) goed binnen de cabines. Ophalen bij Keukens & Bad in Den Haag aan de Wolga 3. Neem gerust contact op om te bezichtigen of vragen te stellen. Prijs op basis van zelf demontage.

Sphinx Fontein 40cm + Dornbracht Kraan

Kenmerken

Prijs Van €680 voor €339
Breedte 40 cm
Diepte 28 cm

Beschrijving

Wegens een andere invulling van onze showroom bieden wij deze Fontein van het merk Sphinx aan. De sphinx 390 in de kleur wit, heeft het wasgedeelte aan de linker kant.
Deze combinatie heeft naast de fontein ook een Toiletkraan van het merk Dornbracht. De dornbracht tara toiletkraan is een lust voor het oog, waarbij het gemaakt is van messing in de kleur chrome. De uitloop is vast en heeft een schuimstraalmond.
De set wordt afgemaakt met een chrome clickwaste en sifon.

Afhalen bij Destudio Keukens&Bad in Den Haag aan de Wolga 3. Neem gerust contact op om te bezichtigen of vragen te stellen.  Prijs of basis van zelf demontage en afhalen.

 

 

 

 

V&B Villeroy en Boch badmeubel 100 cm

Kenmerken

Prijs Van €3178 voor €1450
Breedte 100 cm
Diepte 51 cm

Beschrijving

Mooi klassiek meubel van Villeroy en Boch Sentique 100 cm.
Deze set bestaat een keramische wastafel 51 cm diep met onderkast die 2 deurtjes en een lade. 14Deze zijn voorzien van chroom greepjes.
De spiegel erboven is 90 cm en heeft een klassiek opzetlampje.

Afhalen bij Destudio Keukens&Bad in Den Haag aan de Wolga 3. Neem gerust contact op om te bezichtigen of vragen te stellen.  Prijs of basis van zelf demontage en afhalen.

Como badmeubel grijs eiken

Kenmerken

Prijs Van €965 voor €599
Breedte 80 cm
Diepte 45 cm

Beschrijving

Como badmeubel grijs eiken
Deze meubelset 80 cm breed bestaat uit een wastafel keramiek met een diepe bak. De onderkast bestaat uit 2 laden met een chroom greep en in de kleur grijs eiken. Erboven zit een spiegelkast met een opzetlampje.

Afhalen bij Destudio Keukens&Bad in Den Haag aan de Wolga 3. Neem gerust contact op om te bezichtigen of vragen te stellen.  Prijs of basis van zelf demontage en afhalen.

 

Detremmerie badmeubel

Kenmerken

Prijs Van €2694 voor €1195
Breedte 80 cm
Diepte 45 cm

Beschrijving

Dit meubel No Limit van 80 cm breed en 45 cm diep is van het merk Detremmerie. Het heeft 2 laden met een chroom greep en een kunstmarmer wastafel met aflegruimte aan de zijkanten. De spiegelkast is van Schneider en heeft verlichting. Let op, exclusief kraan.

Afhalen bij Destudio Keukens&Bad in Den Haag aan de Wolga 3. Neem gerust contact op om te bezichtigen of vragen te stellen.  Prijs of basis van zelf demontage en afhalen.

 

 

Heeft u in de showroom uitverkoop iets moois gezien? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.