Keukens Den Haag

U zit thuis op de bank en bent zich gaan oriënteren op een nieuwe keuken. Dit kan een aanpassing in de keuken zijn of een gehele renovatie van de ruimte waar de keuken zich in bevindt. De Studio Keukens Den Haag kan u daarin vrijwel geheel ontzorgen. Leest u maar mee.

Een ruim assortiment voor keukens in Den Haag

De Studio Keukens en Bad is een bedrijf met jaren lang ervaring op het gebied van renovatie van keukens en badkamers. De Studio Keukens Den Haag bevindt zich inmiddels al vijf jaar lang op de Wolga 3. In de showroom staan verschillende keukenopstellingen met diverse stijlen. Denk hierbij aan modern, industrieel of klassiek. Door het ruime assortiment aan fronten, werkbladen, accessoires en apparatuur kunnen wij ieder zijn eigen stijl creëren. Dit wordt gebaseerd op de eisen en wensen van de bezoeker en de maatvoering van de ruimte.

De invulling van de gecreëerde opstellingen wordt gedaan in samenwerking met verschillende A-merken van apparatuur. Denk hierbij aan merken zoals Siemens, NEFF, Bosch, Pelgrim, Inventum etc. Uiteindelijk kiezen we gezamenlijk voor een merk dat aansluit op de behoeften van de bezoeker.

Wanneer het u schikt, bent u van harte welkom om inspiratie op te doen in onze showroom. Mocht het nodig zijn, komen wij vooraf bij u thuis inmeten en de situatie bekijken.

Persoonlijk advies met een visuele weergave

De showroom biedt u de mogelijkheid tot inspiratie op het gebied van diverse stijlen en materialen. Een adviseur kan op basis van uw wensen en maatvoering meedenken in mogelijkheden in uw ruimte. Uiteraard mag u vertrouwen op onze technische kennis en streven we naar een methode van samenwerking.

Zodra er een goed gevoel is bij een gekozen ontwerp volgt er een presentatie van uw ontwerp in 3D. De visuele weergave van het gekozen ontwerp kan zo worden gezien als het doel van een prachtige oplevering. De invulling van het ontwerp worden gekozen aan de hand van diverse samples in de showroom.

Ten slotte wordt er een totaalsom berekend op basis van het gekozen ontwerp. Daarbij wordt er een planning besproken omtrent de werkzaamheden, mogelijke leverweek en het inmeten van de keuken. Doordat wij de keuken komen inmeten, kunnen wij de maten garanderen en op die manier streven naar een persoonlijk, passend en prachtig eindresultaat.

keuken in den haag