Natural Wood

Massief hout is ontzettend de trend van het moment en met het eigen merk Natural Wood van Destudio kan er ruimschoots voorzien worden in die behoefte.
De leverancier produceert in Nederland een grote variatie aan meubels in het assortiment met diverse maten. De meubels worden gemaakt vanuit massief hout in de kleur grey oak, zodat de echte warme houtkleur goed uitkomt in de badkamer. Deze onderkasten kunnen gecombineerd worden met diverse wastafels gemaakt van keramiek, natuursteen, mineraal marmer of een topblad voor de opzet waskom.

De kastenprogramma’s hebben ook een mogelijkheid om te kiezen voor smalle meubels van maar 39 cm diepte, zodat ook in de kleinste badkamers er een optie is voor een massief hout meubeltje.
Verder zijn de badkamermeubels aan te vullen met hoge kasten en spiegelkasten van massief hout en spiegels met een houten kader. Spiegels kunnen uiteraard ook gekozen worden zonder de relatie met het hout, maar dan juist met mooie led verlichting in verschillende varianten.

Voor het volledig inrichten van uw huis met massieve houten meubels zijn er ook mooie fonteinkastjes met diverse mogelijkheden in wastafels.

Wanneer het standaard assortiment niet de toereikende maten heeft, dan is er een prachtige uitkomst: Meubels op maat gemaakt!

houten badkamermeubel
Houten badkamermeubel met kolomkast
Houten meubel met opzetkom

Maatwerk badkamermeubels

In het maatwerkprogramma zijn er mogelijkheden voor onderkasten met 1 lade, 2 laden of zelfs 4 laden! Het formaat meubel is in maar liefst 9 verschillende maatgroepen te kiezen. Dit geeft een speelruimte van iedere gewenste maat tussen 0 en 200 cm en diepte van 0 tot 50 cm. Daarnaast zijn er 5 kleuren hout waaruit te kiezen valt: Smoked oak, White oak, Vintage Oak, Purple Oak en Black Oak. Als afwerking bestaat de keuze tussen ongeborsteld en geborsteld. Wanneer men het hout extra laat borstelen krijgt het een diepere warmere kleur. kleurvarianten:

massief hout kleur  massief hout kleur  massief hout kleur

massief hout kleur  massief hout kleur  massief hout kleur

Er zijn niet alleen hangende meubels te maken, maar ook staande meubeltjes met 1 of 2 laden tot maximaal 120 cm. Deze meubels hebben dezelfde keuzemogelijkheden als de hangende meubels.

 

Ten slotte is er de keuze voor de best bijpassende wastafel voor ieders smaak. Dit kan uit het assortiment van onze meubelmaker of van een ander merk zoals Sphinx, Villeroy & Boch, Duravit en diverse andere A-merken.

Maar er is meer...

Niet alleen het badkamermeubel maar ook diverse andere producten worden er aangeboden in dit maatwerk programma. Hoge kasten, halfhoge kasten, spiegelkasten, spiegels, fonteinkastjes en topbladen voor opzetkommen. Ook bij deze producten bepaald de klant de maat. Zo is er voor ieder speciaal verzoek een oplossing te bieden!

 

Bent u geïnteresseerd in Natural Wood? Neemt u dan contact op of Kom gerust eens langs bij ons in de showroom om een voorbeeld te zien van dit prachtige maatwerk!