NEFF

Het merk NEFF is in een houten huisje ontstaan in een kleine stad genaamd Baden-Württemberg, in Duitsland. Carl Neff en zijn partners begonnen in 1877 met het oprichten van een werkplaats. De meester slotenmaker produceerde in zijn eerste fabriek de eerste modellen van kolenovens, van NEFF. De kolenovens zaten goed in elkaar gebouwd en waren eenvoudig te gebruiken. Dat is de kwaliteit die tegenwoordig terug te vinden is in NEFF apparatuur.

NEFF streeft naar ideeën voor de gepassioneerde koks die koken écht als hobby zien. Mocht u bij een keuken stil staan met apparatuur van het merk NEFF, beschikt de keuken over zowel creativiteit als kwaliteit. De ontwikkelingen hebben geleid tot wereldwijde apparatuur voor in hét middelpunt van het huis. De stralende ster aan de horizon? Een NEFF-oven.

Met NEFF wordt koken een andere ervaring

De aandacht ligt voornamelijk op het creëren van de optimale bereidheid van gezonde en heerlijke gerechten, variërend van gestoomde maaltijden tot aan gerechten op de grillplaat. NEFF ontwikkelt zich zowel op het gebied van inbouwoplossingen als unieke eigenschappen in de keuken. Bij het samenstellen van een nieuwe keuken wordt vaak stilgestaan bij een open indeling boven de kookplaat en optimale werkruimte.

 

Hide&Slide
NEFF blijft zich ontwikkelen op het gebied van oplossingen voor het dagelijks gebruik. Neem nou de nieuwe Hide&Slide® functie van NEFF met de ovendeur die onder de oven verdwijnt. Hierdoor worden de schalen gemakkelijker uit uw oven gepakt, komt u niet in aanraking met een hete ovendeur en ontstaat er een ruimere doorloop voor in de keuken. Kortom, comfort en een deur die nooit meer in de weg zit.

 

VarioSteam & FullSteam
Ook de VarioSteam® functie is een effectieve toevoeging voor de dagelijkse bereiding van het eten thuis. De techniek van stoomtoevoeging in de oven zorgt ervoor dat de gerechten knapperig van buiten en sappig van binnen worden. Dit helpt bij het bereiden van bijvoorbeeld kip of aardappelen. Zo zorgt de VarioSteam® functie ervoor dat er stoom wordt toegevoegd tijdens het bakken.
De FullSteam® functie biedt het volledig spectrum aan stomen. Het zorgt ervoor dat er optimaal stoom kan worden toegevoegd tijdens het bakken. Op deze manier kan er niet alleen kip, maar ook vis en groenten gestoomd worden.

Garantie

De garantievoorwaarden op apparatuur van NEFF zijn als volgt. Gebreken aan apparatuur die aantoonbaar zijn als een ontwerp-, materiaal- of productiefout, vallen onder de condities van de garantie. Elk apparaat bevat een fabrieksgarantie van 2 jaar.

 

Uw garantie wordt verlengd naar 5 jaar als u in één keer vier inbouwapparaten van NEFF aanschaft bij dezelfde Nederlandse leverancier. U dient weliswaar binnen 30 dagen na oplevering de apparaten te registreren. Dit kan door middel van het aanvraagformulier van NEFF volledig in te vullen en op te sturen.