Tegelshowroom in Den Haag

Bij Destudio keukens en badkamers is er uiteraard ook een ruime collectie tegels te bekijken. Met onze pas geopende tegelshowroom hebben we diverse tegelpresentaties voor ieders smaak. Merken die u onder andere bij ons terug kunt vinden zijn:

Daarnaast nog diverse andere tegelfabrikanten voor een grote variatie.

Hier kunt u naar hartenlust combineren en samenstellingen creëren. Zo zijn er verschillende stijlen voor de badkamers te maken van hele klassieke tot hele moderne uitstraling. Industrieel of warm huiselijk, het is allemaal mogelijk.

Grote tegels, maar ook juist de kleine tegeltjes in allerlei speelse kleuren. Zo kan er bijvoorbeeld een leuke accentmuur in de badkamer komen met groene tegels in visgraat geplakt.

Tevens is er een ruime keuze in keramisch parket, tegelvloeren voor uw keuken en woonkamer. Hierbij kunt u denken aan houtlook tegels, maar ook aan groot formaat tegels van bijvoorbeeld 90×90 of 120×120 cm. Voor tegels op woonkamervloeren hebben we veel opties met houtlook tegels in langwerpige formaten van bijv. 120×30 cm. Of een slag kleiner om een mooie visgraat vloer te tegelen.

Vloertegel voor de woonkamer

De woonkamer is de plek waar u veel tijd doorbrengt als u thuis bent.

Daarom is het fijn als de woonkamer het perfecte plaatje voor u is. Een juiste compositie van kleuren en materialen, waarin u het gemak en de rust ervaart.

De woonkamervloer speelt hier ook een grote rol in. Het is vaak een van de grootste vlakken en dus is hetgeen hier met de vloer doet heel bepalend voor het totaalplaatje.

Tegels (keramisch parket/ keramische tegels) zijn zeer geschikt voor woonkamervloeren. Dit heeft meerdere redenen:

  1. Tegels zijn heel duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. Ze zijn slijtvaster dan andere materialen voor de vloer.
  2. In de zomer voelen ze lekker koel aan.
  3. Vloertegels zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming en daardoor dus ook nog steeds prettig tijdens de winter. Een fijne warme vloer onder de voeten.
  4. Ze kunnen tegen een stootje! Als u wat op de tegels laat vallen dan zal daar meestal geen beschadiging van komen. Ideaal dus in een gezinssamenstelling met kinderen of huisdieren.
  5. Doordat er diverse formaten te verkrijgen zijn, is er optisch ook nog met de ruimte te spelen. Grote vloertegels doen een kleinere woonkamer ruimer ogen.

Maak wel een overwogen keuze, waar moet aan gedacht worden:- Tegels kunnen glad zijn. Kies dan bijvoorbeeld voor een reliëf in de tegel of met extra antislip. Dit hangt natuurlijk af van de stijl en look die gekozen wordt.- Voegen kunnen wel vies worden op den duur, maar kies dan voor een donkere voeg, dan scheelt dat poetsen, omdat die minder snel vies ogen.

Compleet voorzien op één plek

Naast het leveren van de tegels kunnen wij ook het leggen voor u verzorgen.  Zo kunt u bijvoorbeeld uw keuken en de vloeren in één hand onderbrengen.

Onze adviseurs kunnen u helpen met het berekenen van de benodigde hoeveelheid tegels en samen met u op zoek naar de mooiste combinatie in uw huis.

Wie voor een tegelvloer in zijn woonkamer kiest, is er vaak bij gebaat om ook over te stappen op vloerverwarming. Dit werk kan DeStudio ook voor u verzorgen zodat u een compleet pakket kunt aanschaffen. Prijzen hiervoor zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters dat het betreft.

Loopt u gerust eens binnen voor een vrijblijvende offerte.