VT Wonen

Sinds 2019  heeft Vt wonen gedurende 55 jaar een echte naam opgebouwd in het land. Met meer dan 665 tijdschriften, 110.000 pagina’s is er heel wat inspiratie in het leven geslingerd door het bedrijf. In de jaren 70 was er de tijd waar er  tal van woningaanpassingen werden gedaan. Met behulp van het vt wonen blad kregen Nederlanders inspiratie om aanpassingen te maken en hun eigen huis in stijl kleur te geven. Veel informatie die te vinden is in de bladen zijn gericht op de gehele woning: van woonkamer tot tuin, van overloop tot zolder. In een maandelijkse oplage probeerdt vt wonen de Nederlander te inspireren. Niet alleen de welbekende tijdschriften geven een inspiratiebron, vt wonen houd zich ook digitaal druk bezig. Zo wordt er tal van informatie gedeeld op verschillende websites, heeft het een eigen tv programma en een eigen productielijn. Ook voor de badkamer heeft vt wonen een mooi aanbod waar u veel plezier uit kunt halen.

Metalen frames

Bij vt wonen kan er gekozen worden voor een decoratief frame. Een trend die je steeds vaker terug ziet komen in badkamers is een metalen frame in de kleur zwart. De badmeubels brengen jouw badkamer naar een hoger niveau en zullen als echte eye catcher fungeren. Zowel een hangende variant, welke direct aan een muur is gevestigd, als een staande variant op de vloer zijn opties waarbij er ook nog wordt gedacht aan opbergruimte. Door middel van een inlegpaneel zal er een paneel onder de wastafel komen waar uw verzorgingsproducten kunnen worden geplaatst. Deze opties kunnen zowel in de badkamer als in de toiletruimte.

 

Andere mogelijkheden

Naast de besproken badkamermeubels heeft vt wonen ook een breed scala aan kranen beschikbaar. De kranen zijn in verschillende kleuren te combineren met uw badmeubel waarbij er ook gekozen kan worden voor een kruisgreep, een industriele greep en/of een hendelgreep. Ook is er nagedacht aan accessoires. Denk hierbij aan een lamp voor een spiegelkast, een handdoekhouder en decoratie.

Wie zijn haar doucheruimte wilt inrichten zit ook goed bij vt wonen. Diversen douchesets, douchewanden met douchegoot zijn beschikbaar. Wilt u toch een vrijstaand bad met een plank voor uw boek en/of drankje? Het is allemaal mogelijk.