Werkwijze van De Studio Den Haag

De Studio keukens en bad uit Den Haag heeft een heldere werkwijze, zo weet u wat u kan verwachten:

 

Stap 01

Om te oriënteren kunt u bij ons langskomen in de showroom om diverse stijlen te ervaren en te proberen. Vaak wordt er gewerkt met afspraken, maar als er tijd is, kunnen we  u ook direct helpen met het advies voor uw badkamer of keuken. Tijdens dit gesprek worden uw ideeën en wensen voor uw nieuwe badkamer/keuken besproken. De technische gegevens en uw wensen worden vervolgens door ons verwerkt in een creatief en uitvoerig 3D-ontwerp. Middels deze moderne methode kunt u alvast een ‘kijkje’ nemen in uw nieuwe keuken en /of badkamer.

 

Stap 02

Als we tijdens het 1e gesprek nog niet alle componenten hebben kunnen bespreken, plannen we een vervolgafspraak in de showroom om de offerte compleet te kunnen maken.
Op deze manier heeft u altijd een complete offerte waarin alle benodigde materialen en producten aanwezig zijn.

 

Stap 03

Na het bezoek aan de showroom in Den Haag zullen wij uw wensen verwerken in een aangepast 3D-ontwerp en zal een compleet kostenoverzicht worden gemaakt. Vanzelfsprekend nemen we de gehele offerte zorgvuldig met u door, zodat alle details betreffende ontwerp, materialen, tegelwerk en installatie worden besproken.

 

Stap 04

Zodra wij tot overeenstemming zijn gekomen, maken wij in overleg met u een planning van de werkzaamheden. U ontvangt van ons een overzicht wanneer u ons kunt verwachten en een reële tijdsplanning van de gehele uitvoering. Uiteraard kunt u met uw vragen en opmerkingen, ook gedurende de uitvoering van de werkzaamheden, altijd bij ons terecht.

 

De plaatsing van uw keuken en/of badkamer wordt verzorgd door onze vaste kring van aannemers. Ook voor al uw leidingwerk, elektra, tegelwerk enz. bent u bij ons aan het juiste adres. Daarbij kunt u rekenen op de oerdegelijke en ouderwetse kwaliteit en service. Bij De Studio heeft u altijd één medewerker als aanspreekpunt, die verantwoordelijk is voor de levering, algehele plaatsing en afwerking conform de met u gemaakte afspraken.

 

Stap 05

En dan komt het moment dat uw keuken en/of badkamer gereed is! Samen met u bekijken we of alle werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd, waarna u kunt genieten van uw nieuwe keuken en/of badkamer. In uw stijl!

 

Bent u enthousiast over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op voor een afspraak!

Wist u dat…

keukens in de studio Den Haag
de studio badmeubels
showroom Den Haag
Kinderhoek
Badkamermeubel maatwerk
Vrijstaand bad