Artego

De keukenfabrikant Artego zit gevestigd in Duitsland en levert betrouwbare en degelijke keukens in diverse stijlen. Het merk streeft ernaar om altijd de nieuwste trends op te pikken en in het programma zoveel mogelijk keuze vrijheid geeft om de keuken samen te stellen. Zo wordt alles speciaal voor iedere klant op maat gemaakt tegen betaalbare prijzen.  Artego investeert veel in het automatiseren en optimaliseren van processen om zo snel mogelijk en foutloos te kunnen uitleveren vanuit Duitsland.

Artego produceert zowel werkbladen als de keukenkasten. De werkbladen en fronten zijn in een groot aantal kleuren beschikbaar, alleen de technieken kunnen per front verschillen. Daarom zijn er zes prijsgroepen afhankelijk van het productieproces. Zo zijn er melamine fronten in diverse structuren, MDF gelakte fronten, laminaat op MDF, een type foliefront en glaslaminaat in spiegelglans. De prijsverschillen komen dan ook voort uit de methode van lakken en het basismateriaal dat gebruikt wordt voor de deuren(fronten).

Voor de werkbladen is dit eigenlijk hetzelfde verhaal en wordt de prijs naast de kleuren en materialen ook bepaald door de gewenste bladdikte.

Bij Artego is er een ruimschootse hoeveelheid opties om van een hele moderne keuken tot een landelijke of klassieke keuken te samenstellen!

Artego moderne keuken
Artego moderne keuken
Artego moderne keuken
Artego keuken greeploos

Speelse mogelijkheden

Met Artego kan een keuken helemaal ‘eigen’ gemaakt worden. Er zijn drie hoofdcategorieën waarbinnen de keuken kan worden samengesteld. Dit zijn: de individuele inbouwkeuken, de hoogwaardige systeemkeuken en de greeploze designkeuken. De verschillen in de categorieën zitten in kasthoogtes en het wel of geen greep op de fronten. Bij de eerste categorie zijn de onderkasten 71,5 cm hoog en in de tweede is dit 78 cm. De derde is dus greeploos en biedt verschillende opties om een type greeplijst te verwerken.

Het merk biedt tenslotte diverse opties om een keuken net even een touch te geven die de keuken een gezicht geven. Hierbij kan er gedacht worden aan:

  • Accentkleuren voor open kasten, niskasten/bekleding, paneelwanden en achterwand bekleding.
  • Diverse open kasten
  • Binnen kasten wisselen van kleur
  • Verlichting in de keuken verwerkt

 

Kwaliteit keukens

Over de productie van de onderdelen van een keuken kan een boekwerk vol geschreven worden. Hier worden in het kort de belangrijkste punten achter elkaar genoemd, die aantonen voor welke kwaliteit Artego staat.

  • De keukenkasten, ook wel het corpus genoemd, worden gemaakt van 3 laags spaanplaat van 16 mm dik en voorzien van melamine coating.
  • In de kasten waar met houten legplanken wordt gewerkt zijn deze maar liefst 19 mm dik en voorzien van dragers met kantelbeveiliging.
  • De scharnieren en ladesystemen zijn van Blumotion wat hoogwaardige onderdelen zijn die softclose en geruisloos zijn.
  • Bij alle kasten worden ruimschoots stelpoten meegeleverd en heeft Artego ook fijnzinnige opties om de plinten af te werken.

 

 

Nieuwsgierig en op zoek naar een nieuwe keuken? Komt u dan gerust eens langs in de showroom om diverse opstellingen van Artego te bewonderen! Voor een afspraak neemt u gerust contact op.

Artego keuken accenten