Badkamers van De Studio Den Haag

Hier vindt u alle informatie met betrekking tot de badkamers van De Studio. In de showroom kunt u meer dan 25 badkameropstellingen bekijken en zo al de inspiratie opdoen die u nodig heeft! Er is ook gedacht aan elk budget, zodat er voor iedereen producten te bewonderen zijn en een badkamer samengesteld kan worden. Zo hebben wij alle A-merken, maar ook onze huismerken in de showroom staan.

Complete badkamers: van douchewanden tot tegels

Voor uw badkamer hebben wij douche(stoom)cabines, ligbaden (ook met whirlpool), inloopdouche, regendouchesets, keramiek, badmeubelen,etc. etc. Wij leveren alle bekende merken voor uw badkamer, voor meer informatie klikt u op het merk:

 

badkamer met lichte toetsen en ligbad

3D ontwerp van uw badkamer: advies op maat

Het invullen van de badkamer kan best een ingewikkelde opgave zijn, omdat er rekening moet worden gehouden met een combinatie van de ruimte, de wensen en de functionaliteit. De badkamershowroom in Den Haag geeft u daarbij de nodige ideeën voor bepaalde invullingen waar u in eerste instantie niet aan gedacht hebt. Samen met een van onze adviseurs gaan we vanuit het ontwerp de producten langs. Hierbij krijgt u de uitleg over de verschillen tussen de merken in kwaliteit of functionaliteit, maar ook welke effecten bepaalde keuzes op de badkamer hebben.

In de showroom kunt u na het oriënteren ook meteen samen met ons aan de slag om een ontwerp met 3D tekening te maken van uw badkamer of keuken. Wij kunnen, afhankelijk van de tijd, ook direct voor u de totale kosten berekenen. Bekijk onze volledige werkwijze of bezoek onze showroom!

Badkamer met hout look

Welke merken bieden wij aan?

Met diverse merken bestaan er namelijk ook volop mogelijkheden om producten als badkamermeubels, douchebakken en douchewanden op maat te maken. Niet alleen de afmetingen maar ook de kleuren kunnen naar eigen wens worden ingevuld.

Een aantal van de merken bovenstaand zijn aan te klikken om daarmee meer informatie over het betreffende merk te kunnen lezen. Ook ziet u dan direct per merk wat er in de showroom in Den Haag te zien is. Een korte introductie van de meest verkochte merken:

  • De merken Duravit en Geberit zijn topkwaliteit Duitse/Nederlandse merken die zich vooral toeleggen op keramiek wastafels en daarbij behorende meubels, baden en closets.
  • Newwave en Thebalux zijn Nederlandse meubelleveranciers die een grote variatie in badkamermeubels kan leveren. Dit kan in de serie Infinity/Beat in tal van mogelijkheden zelf worden samengesteld.
  • Carlo Frattini is een Italiaanse kranenfabrikant die alle soorten kranen voor de badkamer maakt. Hoogwaardige kwaliteit en design in diverse kleuren en bovendien met 7 jaar garantie!
  • Fiora is een uniek Spaans merk dat prachtige meubels en douchebakken maakt in verschillende oppervlaktestructuren. Bijna alles is zo samen te stellen naar ieders situatie.
  • Natural Wood is een eigen leverancier die badkamermeubels van echt massief eikenhout maakt. Met deze maatwerkoptie kunt u bijna altijd het meubel laten maken zoals u het wilt.
  • Hüppe(Duits) en Novellini(Italiaans) zijn de bekende topmerken in Nederland omtrent alle soorten douchewanden. Een zeer breed assortiment met verschillende uitstralingen voor de doucheruimte.

Een badkamer bestaat dus over het algemeen uit diverse merken die gespecialiseerd zijn in een bepaald onderdeel. Hiermee bent u verzekerd van een goede kwaliteit en de uitstraling die u zoekt.
Het juiste advies tijdens het samenstellen is zeer belangrijk met het oog op de installatie. Laat u daarom goed inlichten wat de mogelijkheden van de producten zijn en of het in uw badkamer ook echt te realiseren is. Bij Destudio Keukens & Bad Den Haag zijn wij er voor u om tevens met een blik op de installatie naar de badkamer te kijken. Wij rekenen namelijk ook uit wat het u gaat kosten om het gekozen ontwerp te laten maken.

Muur met met nis visgraat badkamer en badmeubel
Voor meer inspiratie
Volg ons op Instagram
#destudiokeukensenbad
VOLG ONS

Veel gestelde vragen

De kosten voor een nieuwe badkamer zijn heel erg uiteenlopend. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid sanitair en tegels die erin komen. Maar daarin zijn ook weer de keuzes in merken bepalend voor de hoogte van die prijs. Gemiddeld genomen kost het realiseren van een complete nieuwe badkamer tussen de 16.000-25.000 euro inclusief het monteren en installeren.

Uw huidige indeling hoeft niet per definitie de enige mogelijke indeling te zijn. Laat u daarom goed adviseren wat er wel en niet kan, zodat er een indeling gemaakt kan worden, afgestemd op uw wensen voor de nieuwe badkamer. In de showroom kunnen we u hier bij helpen met ons 3D programma.

De verbouwingskosten van een badkamer zijn afhankelijk van wat er precies gemaakt moet worden. Denk hierbij aan het leidingwerk, stucwerk, elektra, tegelwerk en installatie van het sanitair. Vaak komt ook het sloopwerk en afvoeren van het puin daar nog bij om het helemaal compleet uit handen te nemen. Gemiddeld kost de verbouwing(arbeid en bouwmateriaal) tussen de 8.000 – 12.000 euro.

Wij verzorgen de complete renovatie. Van het ontwerpen, samenstellen, leveren en verbouwen van de badkamer. Daarmee staan we voor een complete ontzorging en wordt de badkamer gesloopt en weer volledig opgebouwd tot het nieuwe ontwerp wat in de showroom is gemaakt. Dit door vaste professionele badkamermonteurs met jarenlange werkervaring.

De badkamer renoveren duurt minimaal 2 weken, maar uitgebreide badkamers kunnen al snel 3 weken werk in beslag nemen.