Badkamers van De Studio

Hier vind u alle informatie met betrekking tot de badkamers van De Studio. In de showroom kunt u meer dan 25 badkameropstellingen bekijken en zo al de inspiratie opdoen die u nodig heeft! Er is ook gedacht aan elk budget, zodat er voor iedereen producten te bewonderen zijn en een badkamer samengesteld kan worden. Zo hebben wij alle A-merken, maar ook onze huismerken in de showroom staan.

Voor uw badkamer hebben wij douche(stoom)cabines, ligbaden (ook met whirlpool), inloopdouche, regendouchesets, keramiek, badmeubelen,etc. etc. Wij leveren alle bekende merken voor uw badkamer, voor meer informatie klikt u op het merk:

 

In de showroom kunt u na het oriënteren ook meteen samen met ons aan de slag om een ontwerp met 3D tekening te maken van uw badkamer of keuken. Wij kunnen, afhankelijk van de tijd, ook direct voor u de totale kosten berekenen. Bekijk onze volledige werkwijze of bezoek onze showroom!

Onze klanten aan het woord

complete badkamer

Familie Schouten: Blij met de verbouwing van onze badkamer. Het is een prachtig eindresultaat geworden! Gaan binnenkort ook onze 2e badkamer laten doen door Destudio.

badkamer grijs

Familie Teunissen: Werden zeer vriendelijk geholpen in de showroom en hebben prachtige spullen geleverd gekregen! Zijn blij met onze nieuwe badkamer.

badkamer visgraat

Familie Bakker: Hebben een gedeelte van onze slaapkamer omgetoverd tot badkamer ensuite! Geweldig plaatje opgeleverd!

zwarte badkamer kranen

Mevrouw de Jong: Blij met mijn zwarte kranen en massief houten meubel! Het meubeltje is speciaal op maat gemaakt, wat een mooie uitkomst was voor de ruimte in mijn badkamer. Bedankt voor het meedenken!

wastafelkranen den haag

De heer van Beerschoten: In de showroom heb ik een paar mooie passende wastafelkranen voor mijn badkamer gevonden. Het advies wat ik hierbij kreeg heb ik als prettig ervaren.

Bad eruit douche erin

H. : We besloten van bad naar inloopdouche te gaan. Hebben dit laten uitvoeren door Destudio keukens en bad. Zijn daar zeer tevreden over. Prettige zaak om binnen te lopen.

badkamer op zolder

Schouten: Ook de 2e kamer op zolder laten maken. Was snel geregeld, fijne installateur en alles werkt fantastisch. Wederom top service!

Badkamer Zoun

Familie Z: Heel tevreden over het eindresultaat! In de winkel werd er goed de tijd genomen voor ons. De monteur dacht goed na over zijn werk en leverde zeer precies werk af.