Badkamers van De Studio Den Haag

Hier vindt u alle informatie met betrekking tot de badkamers van De Studio. In de showroom kunt u meer dan 25 badkameropstellingen bekijken en zo al de inspiratie opdoen die u nodig heeft! Er is ook gedacht aan elk budget, zodat er voor iedereen producten te bewonderen zijn en een badkamer samengesteld kan worden. Zo hebben wij alle A-merken, maar ook onze huismerken in de showroom staan.

Voor uw badkamer hebben wij douche(stoom)cabines, ligbaden (ook met whirlpool), inloopdouche, regendouchesets, keramiek, badmeubelen,etc. etc. Wij leveren alle bekende merken voor uw badkamer, voor meer informatie klikt u op het merk:

 

In de showroom kunt u na het oriënteren ook meteen samen met ons aan de slag om een ontwerp met 3D tekening te maken van uw badkamer of keuken. Wij kunnen, afhankelijk van de tijd, ook direct voor u de totale kosten berekenen. Bekijk onze volledige werkwijze of bezoek onze showroom!

Badkamer inrichten

Het invullen van de badkamer kan best een ingewikkelde opgave zijn, omdat er rekening moet worden gehouden met een combinatie van de ruimte, de wensen en de functionaliteit. De badkamershowroom in Den Haag geeft u daarbij de nodige ideeën voor bepaalde invullingen waar u in eerste instantie niet aan gedacht hebt. Samen met een van onze adviseurs gaan we vanuit het ontwerp de producten langs. Hierbij krijgt u de uitleg over de verschillen tussen de merken in kwaliteit of functionaliteit, maar ook welke effecten bepaalde keuzes op de badkamer hebben.

Merken

Met diverse merken bestaan er namelijk ook volop mogelijkheden om producten als badkamermeubels, douchebakken en douchewanden op maat te maken. Niet alleen de afmetingen maar ook de kleuren kunnen naar eigen wens worden ingevuld.

Een aantal van de merken bovenstaand zijn aan te klikken om daarmee meer informatie over het betreffende merk te kunnen lezen. Ook ziet u dan direct per merk wat er in de showroom in Den Haag te zien is. Een korte introductie van de meest verkochte merken:

Een badkamer bestaat dus over het algemeen uit diverse merken die gespecialiseerd zijn in een bepaald onderdeel. Hiermee bent u verzekerd van een goede kwaliteit en de uitstraling die u zoekt.
Het juiste advies tijdens het samenstellen is zeer belangrijk met het oog op de installatie. Laat u daarom goed inlichten wat de mogelijkheden van de producten zijn en of het in uw badkamer ook echt te realiseren is. Bij Destudio Keukens & Bad Den Haag zijn wij er voor u om tevens met een blik op de installatie naar de badkamer te kijken. Wij rekenen namelijk ook uit wat het u gaat kosten om het gekozen ontwerp te laten maken.

Onze klanten aan het woord

complete badkamer

Familie Schouten: Blij met de verbouwing van onze badkamer. Het is een prachtig eindresultaat geworden! Gaan binnenkort ook onze 2e badkamer laten doen door Destudio.

Grannetia

Familie Grannetia: Erg blij met onze nieuwe badkamer en zeer tevreden over het werk van de monteur! Fijne service en we staan elke dag met plezier in de badkamer.

badkamer grijs

Familie Teunissen: Werden zeer vriendelijk geholpen in de showroom en hebben prachtige spullen geleverd gekregen! Zijn blij met onze nieuwe badkamer.

Badkamer Ellens

Fam. Ellens-Barendse: Uitermate tevreden over gemotiveerde, goed meedenkende medewerker in showroom bij ontwerp- en uitwerkfase van onze badkamer, ruimschoots de tijd genomen. Complimenten voor het kwaliteitsvakwerk van de monteur: zorgvuldig, gevoel voor esthetiek, perfectionist, (ons laten meedenken,) prettig en hartelijk contact. Heel tevreden (over het eindresultaat)!

badkamer visgraat

Familie Bakker: Hebben een gedeelte van onze slaapkamer omgetoverd tot badkamer ensuite! Geweldig plaatje opgeleverd!

zwarte badkamer kranen

Mevrouw de Jong: Blij met mijn zwarte kranen en massief houten meubel! Het meubeltje is speciaal op maat gemaakt, wat een mooie uitkomst was voor de ruimte in mijn badkamer. Bedankt voor het meedenken!

wastafelkranen den haag

De heer van Beerschoten: In de showroom heb ik een paar mooie passende wastafelkranen voor mijn badkamer gevonden. Het advies wat ik hierbij kreeg heb ik als prettig ervaren.

badkamer op zolder

Schouten: Ook de 2e kamer op zolder laten maken. Was snel geregeld, fijne installateur en alles werkt fantastisch. Wederom top service!

Badkamer Zoun

Familie Z: Heel tevreden over het eindresultaat! In de winkel werd er goed de tijd genomen voor ons. De monteur dacht goed na over zijn werk en leverde zeer precies werk af.

Badkamer van den Bos

Familie van den Bos: We hadden een hele liever monteur en hij heeft ons heel erg blij gemaakt met deze prachtige badkamer! Goede service en hulp vanuit de showroom gehad.

Badkamer Vos

Familie Vos: Wij zijn deskundig en prettig geholpen met de aanschaf (en installatie) van onze nieuwe badkamer. De persoonlijke aandacht en de tijd die voor je wordt genomen zijn ons erg goed bevallen

Badkamer van Oosten

Familie van Oosten: Blij met onze nieuwe badkamer en toilet. Vakkundig werk en zeer goede service!

Badkamer van den Goorbergh

Familie van den Goorbergh: Vakkundig werk geleverd en zijn blij met het resultaat!

van der Brugge

Familie van der Brugge: met een dikke pluim opgeleverd!

Teunisse

Familie Teunisse: Tevreden met de keuken en perfect opgeleverd!

Brink

Familie Brink: Mooi resultaat en we kijken ernaar uit om de badkamer in gebruik te nemen als we verhuisd zijn.

Bad eruit douche erin

H. : We besloten van bad naar inloopdouche te gaan. Hebben dit laten uitvoeren door Destudio keukens en bad. Zijn daar zeer tevreden over. Prettige zaak om binnen te lopen.

De kosten voor een nieuwe badkamer zijn heel erg uiteenlopend. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid sanitair en tegels die erin komen. Maar daarin zijn ook weer de keuzes in merken bepalend voor de hoogte van die prijs. Gemiddeld genomen kost het realiseren van een complete nieuwe badkamer tussen de 16.000-25.000 euro inclusief het monteren en installeren.

Uw huidige indeling hoeft niet per definitie de enige mogelijke indeling te zijn. Laat u daarom goed adviseren wat er wel en niet kan, zodat er een indeling gemaakt kan worden, afgestemd op uw wensen voor de nieuwe badkamer. In de showroom kunnen we u hier bij helpen met ons 3D programma.

De verbouwingskosten van een badkamer zijn afhankelijk van wat er precies gemaakt moet worden. Denk hierbij aan het leidingwerk, stucwerk, elektra, tegelwerk en installatie van het sanitair. Vaak komt ook het sloopwerk en afvoeren van het puin daar nog bij om het helemaal compleet uit handen te nemen. Gemiddeld kost de verbouwing(arbeid en bouwmateriaal) tussen de 8.000 – 12.000 euro.

Wij verzorgen de complete renovatie. Van het ontwerpen, samenstellen, leveren en verbouwen van de badkamer. Daarmee staan we voor een complete ontzorging en wordt de badkamer gesloopt en weer volledig opgebouwd tot het nieuwe ontwerp wat in de showroom is gemaakt. Dit door vaste professionele badkamermonteurs met jarenlange werkervaring.

De badkamer renoveren duurt minimaal 2 weken, maar uitgebreide badkamers kunnen al snel 3 weken werk in beslag nemen.