Keukens van de Studio

Keukens naar uw wens…

Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomkeuken. Graag nemen wij rustig de tijd voor u om te bespreken waar u de keuken voornamelijk voor gebruikt en welke functies u nodig heeft. Is het voornamelijk om een eenvoudige maaltijd klaar te maken of bent u een hobbykok en kookt u regelmatig voor en met meerdere personen? Gaat u in de keuken ook eten en wilt u er misschien ook nog lekker natafelen of maken uw kinderen er hun huiswerk?

Al uw voorkeuren, wensen en ideeën zullen meegenomen worden in uw persoonlijk ontwerp. Om een ieders wens te vervullen hebben we verschillende keukenfabrikanten, waaronder de belangrijkste Artego, Punto en Brigitte zijn. Daarnaast leveren wij alle soorten inbouwapparatuur van o.a. de merken als Neff, Inventum en Bosch.  Zie hieronder het complete overzicht!

Contact met ons opnemen? Belt of mailt u gerust voor een afspraak!

keukenstudio
keukenontwerp

Elk ontwerp is uniek

Wilt u op gas gaan koken of kiest u voor keramisch of inductie? Houdt u van modern of spreekt de sfeer van vroeger u meer aan? Kiest u voor strakke greeploze deuren of een massief dik houten of juist een rvs- werkblad, veel glaskasten of voor die trendy verlichting? Al uw voorkeuren, wensen en ideeën zullen meegenomen worden in uw persoonlijk ontwerp.

Wij zijn dealer van de volgende merken en voor meer informatie klikt u op het merk:

Om de keukens in te richten met een mooie keukenkraan, werken wij samen met diverse merken: