Keukens van de Studio in Den Haag

Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomkeuken. Graag nemen wij rustig de tijd voor u om te bespreken waar u de keuken voornamelijk voor gebruikt en welke functies u nodig heeft. Is het voornamelijk om een eenvoudige maaltijd klaar te maken of bent u een hobby-kok en kookt u regelmatig voor en met meerdere personen? Gaat u in de keuken ook eten en wilt u er misschien ook nog lekker natafelen of maken uw kinderen er hun huiswerk?

Al uw voorkeuren, wensen en ideeën zullen meegenomen worden in uw persoonlijk ontwerp. Om een ieders wens te vervullen hebben we verschillende keukenfabrikanten, waaronder de belangrijkste Artego, Punto, Sachsen en Brigitte zijn. Daarnaast leveren wij alle soorten inbouwapparatuur van o.a. de merken als Neff, Siemens en Pelgrim.  Zie hieronder het complete overzicht!

Contact met ons opnemen? Belt of mailt u gerust voor een afspraak!

Compleet ontwerp van uw keuken

Met ons nieuwe 3D tekenprogramma gaan wij u direct een indruk geven hoe de nieuwe keuken eruit komt te zien. Indien nodig kunnen wij dit zelfs bij u thuis laten zien middels een virtual reality bril! U stapt rustig binnen in onze keukenshowroom in Den Haag en kunt middels diverse keukenopstellingen inspiratie opdoen wat er allemaal mogelijk is in de keuken. Er zijn namelijk zoveel keuzes te maken zoals:

”Welke kleur kasten en fronten wil ik?”
”Welke inbouwapparatuur heb ik nodig?”
”Welk materiaal keukenblad wil ik? Welke kleur moet het keukenblad worden?”
”Wat is de mooiste opstelling bij mij thuis?”
”Wat doe ik met de achterwand van de keuken?”
”En wat kost een complete keuken?”

Al deze vragen helpen onze adviseurs u mee door met u rustig ervoor te gaan zitten en u van het nodige advies te voorzien. We laten u zien welke type keukenfronten er zijn en wat de verschillen zijn tussen bijvoorbeeld folie of gelakt en vele andere opties. De diverse materialen om een werkblad te maken en de onderhoudsverschillen hierin zoals bijvoorbeeld kunststof, composiet of graniet. Wij lichten u alle opties toe en kunnen met diverse stalen ook de juiste indruk van de kleuren geven.

Sketch 3d tekening keuken

Topdealer van verschillende topmerken zoals Atag, Siemens en Neff

Als topdealer van Atag en Neff hebben voor u ook mooie keuzes om in elke prijscategorie inbouwapparatuur te kiezen. Het Duitse Neff laat zien waarom het al jaren aan de top staat in de keukenwereld en Atag/Pelgrim/Etna bieden mooie kwaliteit voor degelijke prijzen. U zult de verschillen kunnen ervaren en de uitleg krijgen wat alle apparaten verschillen in functies.

Uw keuken is helemaal af met de juiste bekleding van de muren boven het werkblad. Bijvoorbeeld dunne onderhoudsvrije achterwanden van aluminium. Een prachtig merk hiervoor is Bokmerk wat een hele brede range aan ral-kleuren kan aanbieden en dit op maat gemaakt bij u thuis komt monteren.

Maar ook kunt u hiervoor tegels kiezen uit ons ruime assortiment. Dan kan er ook een speels accent worden aangebracht.

Keuken met kookeiland met krukken

Laat uw keuken ook door ons installeren

Wanneer we alles met u hebben doorgenomen en een prachtig ontwerp hebben gemaakt, bent u natuurlijk benieuwd wat u dit gaat kosten. Dit wordt indien mogelijk direct voor u berekend en bent u van alle informatie voorzien. Daarnaast willen wij ook de installatie voor u verzorgen als u zelf geen aannemer heeft. De installatieprijs wordt dan ook direct voor u uitgewerkt, zodat alles bij één bedrijf voor u wordt geregeld. Het voordeel hiervan is dat u altijd één aanspreekpunt heeft omtrent uw keuken, namelijk uw adviseur die de keuken met u heeft samengesteld.

Het beste advies en service voor keukens in Den Haag en omstreken is waar De Studio Keukens & Bad wil onderscheiden!

Keukeneiland met marmerblad

Elk ontwerp is uniek

Wilt u op gas gaan koken of kiest u voor keramisch of inductie? Houdt u van modern of spreekt de sfeer van vroeger u meer aan? Kiest u voor strakke greeploze deuren of een massief dik houten of juist een rvs- werkblad, veel glaskasten of voor die trendy verlichting? Al uw voorkeuren, wensen en ideeën zullen meegenomen worden in uw persoonlijk ontwerp.

Wij zijn dealer van de volgende merken en voor meer informatie klikt u op het merk:

Om de keukens in te richten met een mooie keukenkraan, werken wij samen met diverse merken:

Keukenblad met zwarte kraan
Voor meer inspiratie
Volg ons op Instagram
#destudiokeukensenbad
VOLG ONS

Veel gestelde vragen

De kosten hiervan zijn zeer afhankelijk van de keuzes die u moet maken. Naast het formaat en hoeveelheid werk zijn er al behoorlijke prijsverschillen tussen de merken voor apparatuur. Het type werkblad heeft ook nog veel invloed op de prijs. Heel ruim genomen kunt u dus een keuken samenstellen van 5.000 – 50.000 euro. Om echt te weten wat dit in uw geval zal zijn, kunt u het beste langskomen om met een adviseur dit door te spreken.

Momenteel liggen de levertijden tussen de 6-10 weken voor de keukenkasten en werkbladen. Apparatuur is zeer wisselvallig per merk.

Jazeker, Destudio Keukens & Bad in Den Haag heeft ook diverse installateurs die de volledige installatie en montage van onze keukens kunnen verzorgen. Dit kan variëren van alleen de keuken zetten tot aan nieuwe groepenkast, extra groepen trekken, sloopwerk, stucwerk, schilderwerk, timmerwerk en loodgieterswerk.