Badkamers Voorschoten

U wilt nu na lange tijd eindelijk eens de badkamer aanpakken. Maar waar moet u beginnen? Hiervoor schakelt u de specialist in om uw badkamer in Voorschoten te verbouwen! DeStudio Keukens & Bad heeft deze expertise en diverse mogelijkheden voor u. Zo kunt u de showroom aan de Wolga 3 in Den Haag bezoeken. Dit is goed bereikbaar langs de A4 en beschikt over een ruime parkeergelegenheid.

Showroom en advies

In de showroom bent u van harte welkom om de nodige inspiratie op te doen. Met meer dan twintig badkameropstellingen zijn er diverse uiteenlopende stijlen en nieuwe trends te bewonderen. Van klassiek, retro, strak modern of industrieel het is allemaal te zien. Eveneens kunt u hier kijken welke tegels goed passen bij de stijl en look die u zoekt. De adviseurs van DeStudio Keukens & Bad kunnen u helpen in de zoektocht naar de juiste samenstelling. Wanneer u van tevoren een afspraak maakt dan wordt daar ruim de tijd voor gereserveerd. Zo kunnen we beginnen met een 3D ontwerp en praktisch advies. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de technische mogelijkheden door onze jarenlange ervaring met het verzorgen van de installatie.

De adviseur kijkt met u mee naar de wensen en komt ook met de ideeën waar u misschien zelf nog niet aan gedacht heeft. Na het maken van een ontwerp kunt u vervolgens samen met ons in showroom de keuzes maken die u mooi vindt passen. We combineren dan de kleuren en uitstralingen met de tegels om tot één geheel te komen.

Zoals alle smaken en wensen zijn ook de begrotingen verschillend voor iedereen. Hierin denkt DeStudio ook met u mee. Badkamers kunnen in prijzen zeer uiteenlopen door de grote variatie in merken en leveranciers. Zo is er bij ons in bijna iedere prijsklasse een aantal mooie merken te vinden. Wij helpen u om de keuzes van de spullen passend te maken voor uw begroting. Bedenkt u zich daarom altijd goed wat u wilt uitgeven en verdiept u zich in wat realistisch is. Een gemiddelde badkamer met degelijke artikelen, tegels en installatie kost 15.000 euro. Met meer opties erin, luxere merken of meer ingewikkelde montage kan het oplopen naar 25.000/30.000 euro. Dit zijn voorbeelden van badkamers helemaal compleet met installatie en de benodigde bouwmaterialen.

Voor de diverse voorbeelden die DeStudio opgeleverd heeft kunt u kijken op onze Instagram of Facebook!

Verbouwing badkamers Voorschoten

De montage van de badkamer in Voorschoten is geen probleem. Onze monteurs zijn allemaal geselecteerd op vakkennis, kundig werk en klantgerichtheid. Zo zal de monteur tijdens de montage ook regelmatig meedenken en met advies komen als er eventueel leuke toevoegingen of kleine aanpassingen gemaakt kunnen worden.

We focussen met ons werk op het totaalconcept van het ontwerpen, samenstellen en installeren. Op installatiegebied betreft dit dan ook alles van A tot Z. Denk aan het slopen en afvoeren van de oude badkamer, leidingwerk, tegelwerk en installatie van het sanitair. Zo hoeft u zichzelf nergens zorgen om te maken en wordt dit werk en regelen allemaal uit handen genomen.

Uiteraard staat het u ook vrij om zelf de montage te regelen en wordt alleen het sanitair en/of tegels geleverd. We kunnen u dan als extra service ook van badkamertekeningen voorzien die handig zijn tijdens de installatie.