Dansani Danish bathroom design

Het Deense bedrijf Dansani werd in 1983 opgericht als eenmanszaak door Thomas Bjerrum, een gepassioneerde en gedreven man met een echte ondernemersgeest. Destijds waren de meubelen van Thomas nog enkel gericht op 14m2. Echter na een jaar was het bedrijf dusdanig groot geworden dat het verhuisde naar een grotere ruimte en werd het begin gemaakt van een mooie ontwikkeling binnen de branche.

Alle Dansani meubelen worden met passie en liefde gemaakt en ontworpen. In hun speciale design studio in Kopenhagen worden er door velen designers gehele serieus van badkamermeubelen ontworpen in een rustige en lichte omgeving. Op deze wijze kunnen de designers geheel in hun sterkte komen en dit is dan ook zeker terug te zien in hun art.

Tegenwoordig heeft Dansani een flinke naam weten te maken en heeft het 200 medewerkers in dienst. Dansani is gevestigd in Zweden, Noorwegen, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en heeft dus ook met groot succes in Nederland zijn stempel weten te drukken.  Naast de fysieke ondernemingen, exporteert Dansani ook in 20 Europese landen.

Persoonlijk

Tegenwoordig is er steeds meer de vraag om een badkamer op maat te maken naar de persoonlijke wensen van de klant. Dansani is een ideaal voorbeeld om aan deze wensen te voldoen en uw badkamer tot een mooi geheel te krijgen.  Met hun slogan ‘create your own space’ wordt er aandachtig gefocust op uw creatieve gedachtes en de ruimte in uw huis.  Zo kunnen wij als de studio keukens en bad samen met u een ideale ruimte creëren, met behulp van Dansani meubels/spiegels/kasten/wastafels, om het echte wauw effect te laten ontstaan.  Door goed te luisteren in samenspel met onze expertise hebben wij al velen klanten succesvol geholpen. Wij staan graag voor u klaar.

Inspiratie

Het kiezen van de juiste badkamermeubels kan een helse karwei zijn, althans wanneer je nog niet helemaal weet wat je wilt. Dit is helemaal niet erg en er zijn er velen u voor gegaan.  Het is ook niet zomaar een aankoop die gedaan wordt. Het samenstellen van de juiste badkamer is een serieuze opgave. Wij van de studio keukens en bad kunnen u daar uiteraard maar al te graag bij helpen.

Bij alle meubelen is er rekening gehouden met duurzaamheid. Het houtfineer bijvoorbeeld komt uit duurzame Europese bosbouw en er wordt voordurend aandacht besteed aan een goed arbeidsmilieu zowel intern als extern.

 

Binnen het assortiment van Dansani zijn er verschillende interieur stijlen. Zo kan er gekozen worden om natuurlijke tinten terug te laten komen in uw badkamer, felle of juist pasteltinten, een echte vintage look, een urban look, een classic look…Wilt u in de gehele badkamer in 1 terugkomende kleur hebben of juiste verschillende kleuren? Wij kijken graag met u mee om aan u wensen te voldoen.

 

 

Bent u geïnteresseerd? Bij ons in de showroom kunt u al deze beschreven series bewonderen en ervaren!

Contact opnemen? Dat kan! Belt u gerust voor vragen met één van onze adviseurs.