Duravit

Het leven is een avontuur. Het onze begon in 1817.

Duravit is een onderneming die veel waarde hecht aan haar eeuwenoude traditie. Ooit waren ook zij klein begonnen en een nieuweling in de branche, die avontuurlijk op zoek ging naar het inslaan van nieuwe wegen. Dat Duravit nu is uitgegroeid tot één van de grootste op het gebied van sanitair in Europa heeft het te danken aan de tradities. Het is een hoogwaardig A-merk dat nog steeds zoekt naar nieuwe ideeën en designs om altijd met iets unieks op de markt te komen. Daarbij maken ze onder andere gebruik van diverse beroemde designers, zoals o.a. Phillipe Starck en Christian Werner. Niet alleen de vernieuwende en innovatieve designs, maar ook de topkwaliteit maakt het dat Duravit een prachtig merk is voor de badkamer.

Het merk produceert voor onze Nederlandse markt alles in Duitsland. Zo staan er diverse Duitse fabrieken die letterlijk van grondstof tot product werken. Hier wordt dus ook zeer streng de topkwaliteit gewaarborgd! Duravit maakt alles voor gezinsbadkamers, gastenbadkamers, privé wellness en designvolle luxe. Dit gaat van badkamermeubels tot ligbaden met of zonder whirlpools, van douchetoilet tot wastafels en van kranen tot sauna’s en stoomdouches. Het is zo gek niet te verzinnen of u kunt het met Duravit inrichten.

Als focusdealer kan Destudio keukens & bad u alles van het merk  bieden. In de showroom zijn dan ook diverse series te zien zoals Darling New, L- cube, Ketho en Sensowash. Deze vernieuwende series laten u precies zien waar Duravit voor staat.

Ketho
Darling New
SensoWash
C-bonded

Darling New

Een moderne badkamerserie met een harmonische vormgeving in een breed scala aan houtkleuren en effen kleuren. Door de gevoelige designtaal en een filigraine randje zorgt deze serie voor een tijdloos chic uiterlijk met ontzettend veel inrichtingsmogelijkheden.

Bij Darling New wordt ook de nieuwste technologie toegepast, namelijk c-bonded. Deze innovatie of nieuw purisme maakt gebruik van een techniek ontwikkeld alleen door Duravit waarbij de wastafel verbonden wordt met de onderkast. De wastafel wordt op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, zodat het perfect in het meubel past. Je zit geen rand meer en het sluit compleet naadloos aan, daarnaast is het ook nog mogelijk om deze technologie te combineren met kasten uit een andere serie zoals de L-cube. Deze serie is ontworpen door Christian Werner en geeft een prachtige vrijheid om zelf een perfect design te creëren.

Waarom kiest u voor Darling new? Het heeft een uitgebreid meubelprogramma, daardoor geschikt voor grote en kleine badkamers. Daarnaast heeft het een frisse uitstralingen met een uniek ontworpen wastafel.

L-cube

Rust, helderheid en ruimt voor reflectie is wat designer Christian Werner over zijn ontwerp L-cube zegt. Zijn visie op dit meubelprogramma is hoe minder u in de badkamer wordt afgeleid, hoe sneller u rust vindt en tot ontspanning komt!

Ondanks de minimale vormgevingsmiddelen heeft Werner er toch een aantal spannende details in weten te verwerken. Bijvoorbeeld de schaduwvoeg tussen het dekblad en de ladenkast. De maximale elegantie die niet doorbroken wordt door handgrepen vormt een podium voor het keramiek. De opzet waskom zal hierdoor prachtig in het oog springen! De laden zijn in dit geval voorzien van een push-pull systeem.

Duravit L-cube details
SensoWash

SensoWash

De douche-wc wordt met steeds meer enthousiasme ontvangen en het aantal gebruikers begint te groeien. Reiniging met water is namelijk ongekend grondig, hygiënisch, natuurlijk en verfrissend. Duravit heeft zich als wellnessexpert ook gestort in het samenstellen en ontwerpen van een douche-wc die zowel de optimale functionaliteit heeft als het visueel aantrekkelijk uiterlijk. Dit is de SensoWash geworden!

Dit douche-toilet speelt in op de meest moderne behoeften. Dat wil zeggen hygiënische zuiverheid, bedieningsgemak en een duurzame constructie. De Slimseat en keuze uit diverse Duravit series zorgen ervoor dat een geweldig mooi toilet kunt samenstellen.

De SensoWash is gemakkelijk te bedienen en biedt ook ruime opties. Zo kunt u de douche-arm ook extra instellen op ladywash om zowel voor als achter te kunnen wassen. Daarnaast is ook de straalsoort te regelen en de temperatuur van het water. Ten slotte is middels de afstandbediening ook de stand van de douche-arm in te stellen, zodat deze comfortabel is voor ieders lengte.

 

 

Bent u geïnteresseerd? Bij ons in de showroom kunt u al deze beschreven series bewonderen en ervaren!

Contact opnemen? Dat kan! Belt u gerust voor vragen met één van onze adviseurs.