Emco

Opgericht in 1952 in Lingen Duitsland. Het familiebedrijf Emco is al een gehele tijd een professioneel bedrijf gespecialiseerd in Led-spiegelkasten, Functiemodules voor in de badkamer, badkameraccessoires en cosmetica en scheerspiegels. Met behulp van Emco haalt u een staaltje vakmanschap in uw badkamer, waarbij er extra aandacht is gegeven aan de betrouwbaarheid van hun producten. Emco producten worden speciaal door opgeleide werknemers en op maat gemaakt doordat er gebruik wordt gemaakt van hoog kwaliteitsmachines die door het bedrijf zijn ontwikkeld. Gedurende de 21e eeuw heeft het bedrijf al velen onderscheidingen weten te bemachtigen zowel nationaal als internationaal. De finishing touch is dan ook een must have voor iedere droombadkamer. Met Emco haalt uw hoogwaardige kwaliteit in de badkamer voor langdurig plezier!

Series en stijlen

Emco heeft meerdere series in hun assortiment. Elke serie heeft zijn eigen kenmerken en karakter waardoor er veel keuze is in de accessoires voor uw badkamer. Om een goed beeld te geven hebben wij in onze showroom in Den Haag een aantal series ter demonstratie. Dit betreffen onder anderen:

De Art serie kenmerkt zich door zijn strakke lijnen en smalle randen. Rond en puur zoals Emco het zelf noemt. Voor een moderne maar zachte uitstraling.

De Trend serie heeft zich meer gefocust op rondingen en hoeken. Slimme oplossingen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Met serie Polo haalt u een extra chroom dimensie in huis. Niet direct te aanwezig voor het beeld, maar ontzettend mooi.

De Loft serie legt de nadruk op grotere vlaktes. Minimalistisch wat wel een stukje extra biedt! Deze serie voldoet aan de hoge ergonomische eisen. Slimme en strakke ontwerpen voor de moderne functionele badkamer!

U kunt nu ook binnen deze serie de accessoires in het zwart kiezen. Wanneer u al meer zwarte onderdelen in uw badkamer heeft zou dit ideaal passen om de badkamer als één geheel te maken. Naast de kleur zijn de grepen binnen deze serie ook nog eens ergonomisch en open ingericht.

Keuze, keuze en keuze

Aan accessoires is er geen gebrek aan keuze voor uw badkamer. Denk bij accessoires aan bijvoorbeeld een zeepdispenser om uw handen mee te wassen. Zo zorgt u ervoor dat u geen zeeppompje meer op uw wastafel of in uw kast hoeft neer te zetten.

Ook uw handdoeken hebben een goede plek nodig in uw badkamer. Zo kunt u ervoor kiezen om een haak te nemen of een handdoekhouder waar meerdere handdoeken aan gehangen kunnen worden. En de toiletborstel? Met een toiletborstelgarnituur bergt u uw borstel goed op.

 

Staat u in de ochtend in de badkamer om u op te maken of om u te scheren? Ook hier is aan gedacht.  Wij hebben diverse spiegels die speciaal gemaakt zijn om u in het goede daglicht te zetten.

 

Wilt u afvalemmer, een korf, een badgreep, een glashouder, een tissuebox, een douchewisser met ophanging, een toilethouder, een doucheklapzitje, een inbouwspiegelkast, een make-up/scheer- spiegel of toch een etagère?

 

 

DeStudio keukens en bad helpt u graag bij het samenstellen van de juiste accessoires voor uw droombadkamer.