Geberit

Hoe het ooit begon

BV de Sphinx Maastricht is ontstaan is 1834 en is een wel bekend merk binnen de branche. De beroemde Maastrichtenaar Petrus Regout(1801-1878) staat aan de basis van Sphinx. Het pioneerswerk van Regout is herkenbaar van het begin van de industriële revolutie in Nederland, waarna de ontwikkelingen in de snel tempo volgde.Met hun bedrijf,tot de dag van vandaag nog liggend in de hoofdstad van Limburg, worden klanten al meer dan 175 jaren geïnspireerd en geholpen.

Het merk beschikt over innovatieve krachten om steeds een voorsprong te hebben op hun concurrenten qua technologie, design, comfort en hygiëne. Om een zekerheid in te lasten heeft Sphinx meerdere patenten gekregen en awards gewonnen.

Sphinx heeft binnen hun badkamerseries een aantal series:De 300 basic, 320, 320xs, 335, 345, 345xs, Acanto, 365 en de 420. Elke serie heeft zijn eigen uniek design en style wat een overzichtelijk beeld geeft van hun aanbod. Binnen elke serie vallen kun je weer kiezen uit bijvoorbeeld bidets, urinoirs, wastafels, fonteinen, badkamermeubels, baden, douchebakken en speciale producten. Zo is er voor iedere klant een ruim assortiment waaruit gekozen kan worden.

Wist je dat Sphinx onder andere bekend is vanwege de ‘vlieg in het urinoir’? Door een visueel zichtbare vlieg te plaatsen in urinoirs werd er een mikpunt gecreëerd. Op vliegvelden werd hiermee besparingen van schoonmaakkosten tot wel 20 procent bereikt

Actualiteit

Sphinx is tegenwoordig veranderd in het merk Geberit. Heel veel series zijn nog steeds te verkrijgen zoals we deze kennen van Sphinx. Het verschil is dat de namen van de series nu anders zijn. Er zijn ook nieuwe series toegevoegd en wat modellen hebben een mooie update of verbetering gekregen.

345 Serie

Sphinx heeft met deze serie buitengewone inrichtingsmogelijkheden in hun aanbod. Zo kan je alle meubels in verschillende kleuren verkrijgen en kun je eindeloos combineren. Wil je bijvoorbeeld een verbinding maken tussen een meubel en een spiegelkast(laag/hoog)of wil je een ruimtebesparende hoekfontein? Het is allemaal mogelijk.

 

De serie kenmerkt zich door zijn strakke moderne lijnen, ruimtelijke architectuur en uiterst comfortabel. Lichtlijsten op uw spiegel kunnen worden verplaatst.

Met drie moderne kleuren eiken naturel,mat wit en mat lava bied Sphinx voldoende keuze.Met behulp van deze serie kies je voor een modern en tegelijkertijd tijdloze badkamer met innovatieve oplossingen.

Voor de kleinere badkamers of badkamers waar de ruimte al reeds gevuld is zijn er ook zat mogelijkheden. Met de 345 XS Serie kunnen deze ruimtes benut worden en kan er ruimte worden bespaard waardoor uw badkamer ruimer oogt.

420 Serie

De 420 serie is een unieke serie met een eenvoudig en strakke look van hoog design waar u heel veel mogelijkheden mee heeft. Het specifieke karakter zorgt ervoor dat er over elk klein  detail goed over nagedacht is. De badkamermeubels zijn in de kleur hoogglans wit, matgrijs en in een houtstructuur te combineren. Zo geeft u makkelijk een eigen touch aan uw badkamer. Deze meubels hebben een geïntegreerd push to open systeem wat ervoor zorgt dat uw lades makkelijk geopend worden met een simpele druk van uw hand, waarbij je geen gebruik meer hoeft te maken van handgrepen. Daarnaast is het ook de mogelijkheid om een handige lade-indeling in het meubel te laten plaatsen voor meer opberggemak en overzicht.

 

Mocht u een breed badmeubel willen hebben met bijvoorbeeld 2 apparte wastafelkranen dan kan dit mooi gecombineerd worden met een varicor wastafel. Sfeerverlichting rond uw meubel met infrarood bewegingssenor, een closet zonder spoelrand(Rimfree), verschillende kleuren kasten of toch 1 vaste kleur? Het is allemaal mogelijk in deze moderne serie.

 

 

Bent u geïnteresseerd? Bij ons in de showroom kunt u al deze beschreven series bewonderen en ervaren!

Contact opnemen? Dat kan! Belt u gerust voor vragen met één van onze adviseurs.