Grohe Nederland

Grohe is s’werelds marktleider in de sanitairbranche. Al sinds 1936 slaat Friedrich GROHE, ook wel bekend als de 2e zoon van Hans Grohe, zijn eigen weg en neemt hij een firma over en noemt het: Friedrich Grohe. Pas in een later stadium wordt dit veranderd naar de naam die bij ons wat meer bekend is: Grohe.

Ondertussen groeit Grohe tot een groot bedrijf in kranen, douchesystemen/installatiesystemen voor zowel consumenten als de professionele markt. Met als slogan ‘Pure Freude an Wasser’ en zijn naamsbekendheid onder de bevolking heeft Grohe zichzelf goed op de kaart gezet. In meer dan 130 landen wereldwijd vind je Grohe.

 Op het gebied van kranen heeft Grohe wederom een groot assortiment. Denk hierbij aan bijvoorbeeld douchekranen(zowel inbouw als opbouw). Inbouwdouchekranen staan erom bekend om zijn moderne uiterlijk, waar alleen de belangrijke onderdelen zichtbaar zijn. De andere onderdelen zijn netjes weggewerkt uit het zicht. Mooi voor het zicht, makkelijk in het onderhoud en ruimtebesparend. De opbouwdouchekranen staan erom bekend om zijn krachtige en/of stijlvolle uitstraling. Grohe heeft ook op dit gebied een groot assortiment, zodat er voor ieder wat wils is.

Grohe heeft ook een groot assortiment op het gebied van wastafelkranen. Binnen de wastafelkranen is er enorm veel keuze qua style, design, afmetingen, afwerking etc. Bij een wastafelkraan kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een wastafel met één of twee hendels.

 

Als je aan Grohe denkt, denk je aan aan chroom. Maar wist dat je dat er ook meer mogelijkheden zijn?

Essence Colours

Met de essence Colours Kranen laat Grohe zijn dat de keuzevrijheid er dat werkelijk is. Niet alleen qua style,maten en afwerkingen valt er dus veel te kiezen, maar ook qua kleur in deze serie. Het complete assortiment onder deze serie is uitgebreid met 4 mooie design kleuren en heeft zowel geborstelde als gepolijste afwerking uitvoeringen.

Het slanke uiterlijk van de serie nodigt uit om de kranen te gebruiken en aan te raken, waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over de binnenkant. Ook in deze kranen vind je de zeer betrouwbare duitse techniek terug, wat ervoor zorgt dat u jarenlang plezier heeft. Mooi voor het oog en een uitstekende kwaliteit.

Smart Control

Grohe Smart Control, een ideaal voorbeeld om een kijkje te nemen naar de mogelijkheden van zowel opbouw als inbouwdouches. De Smart Control heeft een minimalistisch design, waardoor er meer ruimte onder de douche ontstaat. Met een bedienpaneel van Smart Control kan je gemakkelijk het volume aanpassen van de douche. Kies je liever voor een zachte straal of wil je toch liever een water hardere straal voor bijvoorbeeld een massage? Het kan allemaal met deze serie.

Naast het volume is natuurlijk ook de temperatuur te regelen.  Met behulp van de GroheTurbostat technologie zorgt het paneel ervoor dat er constant dezelfde temperatuur wordt aangehouden. Met een simpele draai aan de knop regel je de temperatuur naar gewenst.  Daarnaast bestaat er een GroheSafestop knop, zodat je huid nooit zal verbranden.Het is daarnaast makkelijk om te wisselen tussen de regendouche en de handdouche. Kortom: Ultiem comfort met oneindig veel mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd? Bij ons in de showroom kunt u al deze beschreven series bewonderen en ervaren!

Contact opnemen? Dat kan! Belt u gerust voor vragen met één van onze adviseurs.