Hüppe

Hüppe original made in Germany

Het bedrijf heeft van oudsher al een voortreffelijke reputatie opgebouwd onder de Duitse traditionele ondernemingen. In 1966 produceerde het de eerste doucheschermen voor Duitsland en was daarmee ook de eerste aanbieder! Deze decennia lange ervaring maakt Hüppe een betrouwbaar en degelijk merk dat zich kan profileren als voortrekker op het gebied van douchewanden.

Hüppe heeft dan ook een aantal prachtige premium modellen die een unieke uitstraling hebben en goede oplossingen bieden voor in de badkamer. Onder andere de walk-in modellen als Studio, Duplo en Solva zijn hier voorbeelden van. Deze inloopdouches zijn volledig aan te passen naar wens, zoals instapbreedte, glassoorten en lengte van de wand.

Hüppe Duplo
Hüppe Solva
Hüppe Pure Design

Duplo

De Duplo is een goed voorbeeld van een uniek model van Hüppe. Wanneer u bijvoorbeeld graag een lange douchewand wilt, maar niet alle nodige profielen en systemen wilt zien dan is Duplo een geniale oplossing. In tegenstelling tot de uitschuifbare varianten of varianten met een verlengstuk heeft de Duplo deze niet nodig.

 

Het bestaat namelijk uit 2 lange glasplaten die horizontaal op elkaar aansluiten in plaats van verticaal. De douchewand is nu dan ook door alle trapgaten naar binnen te tillen en heeft u toch een vaste lange inloopdouche. De glaswanden wordt bij elkaar gehouden door stijlvolle handdoekbeugels.

 

Het design bestaat uit nadrukkelijk hoekige elementen wat niet alleen esthetisch goed  oogt, maar ook praktisch gezien gemakkelijk te onderhouden is. Dit geldt niet alleen voor de Duplo maar ook de vele andere modellen. Zo is de Design Pure met 2 vouwbare douchedeuren een mooie inklapbare douchecabine die een perfecte oplossing kan bieden voor de kleinere badkamerruimtes!

 

 

Huppe Xtnesa

Xtensa

Deze douchewand brengt naast design ook zeer goede functionele eigenschappen met zich mee.
De douchewand heeft aan de onderkant een kleine subtiele rails waar de glaswand op wieltjes overheen loopt.
Op deze manier is de wand in te korten als er niet gedoucht wordt, zodat er meer bewegingsruimte ontstaat in de badkamer.
Wanneer u wel gaat douche schuift u de wand weer uit en heeft u een lange inloopdouchewand die het water binnen kan houden.
De rails fungeert in dit geval dus ook als dorpel voor het water op de vloer.

 

Het is in meerdere opstelling toepasbaar: als inloopwand, als nisdeur en te combineren met een zijwand om een cabine te vormen.

Zowel in chroom als in mat zwart verkrijgbaar. Kortom dit is een echte alleskunner!

 

De series Xtensa, Solva Pure en Studio Berlin zijn bij ons in de showroom te bewonderen!