Keukens Leidschendam-Voorburg

U staat aan het begin van de reis van het orienteren op een nieuwe keuken. U heeft natuurlijk de keuze om uw bestaande keuken aan te passen of te kiezen voor de gehele renovatie van de ruimte waar de keuken zich momenteel bevindt. De Studio Keukens Den Haag kan u in beide scenario’s ontzorgen aan de hand van een op maat gemaakt ontwerp en daarbij behorend renovatieplan voor keukens in Leidschendam-Voorburg. Leest u mee.

Van de showroom naar een keuken in Leidschendam-Voorburg

De Studio Keukens en Bad is een organisatie met jaren lang ervaring op het gebied van renovatie van keukens en badkamers, gelegen in het Forepark op de Wolga 3. In de showroom is een groot assortiment aan fronten, werkbladen, accessoires en apparatuur. Dit zorgt ervoor dat een ieder zijn of haar eigen stijl kan creëren. De adviseur kijkt mee in hoeverre de benodigdheden het best uitkomen in de ruimte.

In de showroom De Studio Keukens en Bad in Den Haag worden voornamelijk de mogelijkheden aangeboden binnen de maatvoering van keukens in Leidschendam-Voorburg. Zo nodig is het ook mogelijk dat er bij u thuis wordt gekeken naar de ruimte alvorens u de keuzes maakt in de showroom. Het is van belang dat er persoonlijk met u wordt meegedacht, zodat de keuken het best bij u zelf aansluit. Een tal van inspiraties uit de showroom worden gebruikt om tot het ideale ontwerp te komen. Als de opstelling gekozen is, worden de behoeftes van de apparatuur besproken. Er wordt samen gekeken naar een merk dat zowel aansluit op de wensen als passend bij de uitstraling van de keuken. De vrijblijvende keuze voor één van de bestaande A-merken wordt ook uitvoering besproken. Een keukenprinses heeft een oven met hetelucht-functie nodig en zo mogelijk zelfs een pyrolyse functie, waardoor de oven zichzelf reinigt. Denk hierbij aan een oven van het merk Bosch of NEFF.

Het ontwerp van de keuken in 3D

Zodra er een goed gevoel is ontstaan bij het gekozen ontwerp volgt er een visuele weergave van het ontwerp in 3D. De visuele weergave van het ontwerp kan worden gezien als het doel van een prachtige oplevering. Zo heeft u een tastbaar voorbeeld van de realisatie van uw droomkeuken. Aansluitend volgt de offerte en worden de kosten van de materialen weergeven. Daarna volgt er advies over de gemaakte keuzes. Hierdoor wordt de totaalsom van de keuken ook realistisch en passend voor ieder z’n begroting. Tijdens het gesprek wordt er op de achtergrond al gekeken in hoeverre een keuze praktisch of technisch verstandig is in de ruimte. De jarenlange ervaring leert nou eenmaal dat bepaalde keuzes in de praktijk een bepaalde uitwerking met zich mee brengen die van belang zijn in de keuken.

Als u al eens heeft nagedacht over de keuken of nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden in uw ruimte, bel ons dan even op. Deel uw verhaal of situatie en maak een afspraak door ons te bereiken op 070-4449697.