Keukens Leidschenveen-Ypenburg

Regelmatig denken mensen na over wat voor een indeling ze zouden willen hebben voor een nieuwe keuken. Hier komt ook een deel arbeid kijken wat vaak zorgt voor een gehele renovatie. De Studio Keukens en Bad kan u daarin ontzorgen door het werk uit handen te nemen en mee te denken in mogelijkheden voor de nieuwe keuken in Leidschenveen-Ypenburg. Leest u mee.

De manier van samenwerking

Op het gebied van renovaties heeft De Studio Keukens en Bad al jarenlange ervaring met het plaatsen van nieuwe keukens in Leidschenveen-Ypenburg. Denk aan de vele vernieuwende keukenontwerpen of gehele renovaties binnenin het huis om de keuken heen. Dat is de kwaliteit van het bedrijf. De showroom van De Studio Keukens en Bad zelf bevindt zich op de Wolga 3 in het Forepark.

Mocht u het prettiger vinden, komt er eerst een adviseur langs u thuis. Ter plekke zal er dan samen worden besproken wat de mogelijkheden zijn in uw keukenruimte. Het kan ook zo zijn dat u zelf al aan een opstelling denkt of er zelfs over nadenkt om de ruimte van keuken te vergroten. Vanuit de huidige (of mogelijk nieuwe) maatvoering wordt er dan met u meegedacht. De eisen en wensen voor in de nieuwe keuken zijn leidend en worden meegenomen om een passend ontwerp te creëren.

Daarna volgt er een afspraak in de winkel. Eenmaal in de showroom werkt de adviseur één of meerdere ideeën uit. Mocht er een ontwerp gecreëerd zijn die u aanspreekt, wordt de uitstraling van de keuken besproken. De showroom biedt inspiratie voor het creëren van een gewenste uitstraling. Dan wordt er gekeken naar de keuze op het gebied van fronten en werkbladen. Dit gaat ervoor zorgen dat de combinatie tussen de gekozen kleuren en materialen gepaard gaat in de stijl van uw voorkeur. Aansluitend wordt er aandacht besteed aan de apparatuur en bijbehorende accessoires voor in de keuken. De keuze voor een bepaald merk wordt afgestemd op de uitstraling van de keuken en de behoeftes in uw dagelijks leven.

Uw renovatie in 3D

Nadat de materialen in de showroom zijn uitgekozen, heeft het gekozen ontwerp een invulling gekregen. Voor de totaalbeleving van de nieuwe keuken wordt er door de adviseur een prachtig visueel beeld in 3D gepresenteerd. Zo is de uitstraling van de keuken in één opslag realistisch weergeven.

Het ontwerp is berust op de technische kennis en ervaring vanuit onze kant waar tijdens het gehele proces al de aandacht op ligt. Na de presentatie van de keuken volgt de totaalsom van de materialen en de daarbij behorende installatiewerkzaamheden. Tot slot bespreken we gezamenlijk de gewenste montagedatum en de planning van de komende periode. Zo streven we naar een nieuwe prachtige keuken die zowel passend als persoonlijk is.