Keukens Rijswijk

Het komt wel eens voor dat men zich thuis afvraagt wat de mogelijkheden zijn betreft de ruimte waar de keuken in staat. De vraag zou kunnen zijn in hoeverre er een eilandopstelling mogelijk is of dat de muren aangepast kunnen worden om de keuken uit te breiden. DeStudio Keukens en Bad heeft ervaring op het gebied van renovaties van keukens in Rijswijk.

De ontzorging omtrent uw nieuwe keuken

DeStudio Keukens en Bad denkt al jaren lang mee op het gebied van renovatie van keukens en badkamers. Tijdens een bezoek aan de showroom op de Wolga 3 komt u diverse keukens tegen in verschillende stijlen. De opstellingen bestaan uit de combinatie van een front voor de kasten, een type materiaal aanrechtblad, bijbehorende accessoires en apparatuur van een gerenommeerd A-merk. U bent van harte welkom in de showroom om de inspiratie voor uw nieuwe keuken op te doen en kennis op te doen betreft de materialen en creaties.

Het front is bepalend voor de uitstraling die u wilt creëren. In het assortiment zal u fronten tegenkomen met de afwerking: mat, glanzend, hout en gelakt in diverse kleurstellingen. Nadat er een front gekozen is, wordt er naar een werkblad gezocht die past bij de kleurstelling van het front en uw vloer. Dit zorgt ervoor dat de kleurstelling voor de gehele keukenruimte bij elkaar past en één geheel vormt. De samples van de werkbladen bestaan onder andere uit kunststof, composiet, graniet, keramiek, hout enzovoort. Vervolgens wordt er aan de apparatuur die benodigd is invulling gegeven door de keuze voor een merk. De keuze op het gebied van A-merken is breed en wordt toegespitst op zowel de functionaliteit, die persoonlijk is, als de uitstraling van de keuken. Voorbeelden van A-merken zijn Pelgrim, Bosch, Siemens en Neff.

Behoudens de keukenmaterialen is het ook mogelijk om de montagewerkzaamheden via DeStudio te laten verzorgen. Het is mogelijk om voor u ervoor te zorgen dat de keuken in z’n geheel gedemonteerd en afgevoerd wordt. Vervolgens worden zo nodig de muren gestuukt, de leidingen verlegt en wordt de nieuwe keuken gemonteerd en aangesloten. Het kan ook zijn dat de huidige groepenkast niet volstaat voor de nieuwe opstelling. Ook dit kan worden verzorgd door onze monteurs. Wij kunnen de gehele verantwoording nemen voor de renovatie van uw nieuwe keuken in Rijswijk.

Persoonlijk advies met een visuele weergave

Mocht er gezamenlijk een ontwerp gecreëerd zijn die naar wens is, wordt deze visueel aan u gepresenteerd. U krijgt advies over de gekozen materialen en er volgt een berekening die berust is op uw ontwerp. Als u geïnteresseerd bent om eens te kijken naar de mogelijkheden van uw keuken, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 070-4449697. Mocht het uw voorkeur hebben, komen wij bij u inmeten alvorens u naar de showroom komt.