Kinedo

Kinedo is fabrikant van A-merk douchebakken, douchewanden/-deuren en douchecabines. De hoogwaardige producten van de douchefabrikant staan voor innovatie, kwaliteit en design. De slimme probleemoplossers Kinemagic en Duo, bieden de mogelijkheid om een bad te vervangen door een ruime en veilige douche of door een douche/bad combinatie. De uitgebreide en stijlvolle collectie douchecabines, -wanden, -bakken en douchekolommen zijn makkelijk te installeren en bieden doucheoplossingen die geschikt zijn voor elke badkamerindeling. Zo wordt met de Duo ingespeeld op het gebruik van de badkamer voor ouderen of juist voor diegene met een hele kleine ruimte die geen concessies wil hoeven maken. Met de Duo heeft u altijd uw bad en uw douche beschikbaar in de badkamer en is ook nog eens zeer toegankelijk door het deurtje in de zijkant van het bad. Met de Duo configurator is er bij Destudio een handige tool om het Duo bad perfect op uw wensen af te stemmen. Een andere oplossing, de Kinemagic, geeft u de drempelloze inloopdouche met diverse extra’s(zoals steunen en een klapzitje) die voor extra veiligheid en gemak zorgen tijdens en na het douchen.

Ook op het gebied van douchebakken is het merk vernieuwend en produceert het stenen doucheplaten in diverse kleuren, waarmee uw badkamer direct de luxe uitstraling krijgt voor een zeer acceptabele prijs. Tevens zijn deze douchebakken “warmer” van materiaal, waardoor het niet zo koud aanvoelt als u net de douche instapt. Door het steenachtige materiaal zit er in deze douchebakken ook een natuurlijke antislip en afwatering, zodat het een ultiem gemak biedt voor jong en oud!

Kinedo is eveneens de perfecte partner op het gebied van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Alle producten zijn ontworpen volgens de Europese Normen voor kwaliteit en veiligheid.

 

Voor meer vragen over bijvoorbeeld deze Kinerock, neemt u gerust contact op met één van onze adviseurs. Bij Destudio kunt u namelijk altijd een vrijblijvende offerte  en uitgebreide informatie ontvangen.

 

 

kinedo kinemagic
kinedo rock close up
kinedo douchebak
Kinedo duo

Kinedo Duo: bad en douche in één!

Ideaal voor jong en oud, geschikt voor elke badkamer

 

Duo douche/bad combinatie is dé 2-in-1 badkameroplossing van Kinedo. Duo is ideaal voor het hele gezin en dankzij de veilige instap ook zeer geschikt voor senioren of mindervaliden. Deze douche/bad combinatie is verkrijgbaar in twee versies: het ‘alles-in-één pakket’ bestaat uit een ligbad met geïntegreerde deur, een glazen badwand met verchroomd profiel en draaipaneel, hoogwaardig kraanwerk, magnetische handdouche, een opklapbaar zitje en ergonomisch nekkussen. Duo kan ook geheel ‘naar eigen wens’ worden samengesteld. Bij deze versie zijn er diverse extra’s mogelijk zoals: glazen panelen, Kinewall design panelen, massagesysteem met chromotherapie of diverse comfortsteunen voor meer veiligheid en comfort.

 

Met Duo van Kinedo hoeft u niet meer te kiezen tussen een douche of een bad. Duo combineert het beste van 2 werelden.

 

Kom bij ons langs in de showroom in Den Haag om de Duo te bekijken en ervaar het gemak van deze oplossing!