Newwave badkamermeubelen

Newwave is een productielijn van een jong no-nonsense bedrijf H&R dat zich heeft gespecialiseerd in samenstelling en productie van badmeubelen. Door een goede samenwerking te onderhouden met verschillende europese partners, kan het topmaterialen aanbieden om uw badkamer mee te laten gaan in de laatste trends. Met deze meubelen weet u zeker dat u een staaltje klasse in huis haalt, waarbij er heel veel mogelijk is. Denk onder andere aan een betonlook meubel, mat zwart of wit en wilt u daar een ronde spiegel bij met led verlichting? Met Newwave is het allemaal mogelijk. Er is een breed scala aan meubelen, spiegels, radiatoren, waskommen etc. Hierbij kan er gekozen om voor een 1 assortimentslijn aan te houden, maar uiteraard kan er ook gecombineerd worden om de perfecte badkamer voor u te realiseren.

Onder de productielijn van Newwave zijn er meerdere series die elk zijn eigen kenmerken heeft. Zo bieden wij bij de studio Keukens en Bad in Den Haag een breed scala aan voorbeelden van badkamer inrichtingen. In onze studio zal u veel inspiratie op kunnen doen. De onderstaande badkamermeubelen zijn in onze showroom te bezichtigen en geven een goed beeld wat u kan verwachten van deze badkamermeubelen. Zoals u al eerder kon lezen zijn er meerdere opties mogelijk, waarbij wij u graag helpen bij het vinden van uw droom meubel.

Meubelserie: Infinity voor eindeloos veel mogelijkheden

De naam zegt het al : oneindig. Met deze serie zijn er oneindig veel creëren en combineren. Een goede reden om voor deze serie te kiezen. Wilt u een wastafel van natuursteen, kunststeen of toch een keramisch? In de kleur glans wit, mat zwart of mat wit?
In plaats van een wastafel in het meubel kan er ook worden gekozen voor een wastafelblad op het meubel met waskom. Daarnaast is het mogelijk om het meubel exact op uw maat af te stemmen. Alle  29 kleuren uit het assortiment zijn toepasbaar en om het helemaal naar wens te maken kan het ook in een RAL-kleur naar keuze!

Een leuk extra detail: De infinity plus serie heeft afmetingen waarbij u de wastafel ook asymmetrisch kunt toepassen of met leuke open schappen naast de laden kunt werken. Hierdoor is het mogelijk om ook op andere afmetingen dan standaard uit te komen. Dit is voor de speelse badkamer een mooie toevoeging.

Meubelserie: Matrix

De Matrix serie is afgeleid van de Infinity serie van Newwave. De serie kenmerkt zich onder andere door zijn strakke look met 1 lade(in twee verschillende hoogtes). Die kunt u  bijvoorbeeld combineren met een afdekblad en daar een mooie wastafelkom op. Daarnaast is ook deze serie geschikt voor alle wastafels uit het assortiment. Er zijn uiteraard vele kleuren mogelijk, verschillende afmetingen en u kunt kiezen voor een meubel met greep of greeploos. Deze serie heeft daarnaast een bijzondere twist. U kunt namelijk kiezen voor een industrieel zwart stalen frame onder uw badmeubel voor een echte blikvanger. Vaak is de combinatie met een ronde spiegel een heel gaaf gezicht.

Zo is de keuze aan u: maakt u het helemaal industrieel of geeft u het een hele strakke moderne look!

Actieset: Lorencio of Amador

Een kwalitatief hoog staaltje materiaal in een modern jasje. Met de Lorencio serie haalt u een mooi badmeubel in huis tegen eens scherpe prijs. Deze meubelsets zijn compleet met spiegel of spiegelkast. Het voordeel van deze serie is dat ze allemaal op voorraad geproduceerd zijn en dus direct leverbaar. Door alleen de populairste kleuren toe te passen, is het mogelijk om de meubels vooruit te produceren en daar dus een hele scherpe actieprijs aan te verbinden.

Het gemak in de badmeubels van de Lorencio serie zit hem in de ruime onderkasten. Zo is er genoeg ruimte voor al uw accessoires en kunt u dit mooi opbergen en pakken wanneer dit nodig is. De kleuren? Wit hoogglans, grijs eiken, lariks antraciet, tabacco of beton antraciet.

De Lorencio is uitgevoerd met greeploze laden, maar wanneer een greep erop wel gewenst is dan zijn exact dezelfde sets te verkrijgen onder de naam Amador.

 

S- Line

Heeft u weinig ruimte in de badkamer, maar zou u wel graag lades onder de wastafel willen? Dan is de S-line serie een goede probleemoplosser.
Met dit meubel kunt u een ”ondiepe” kast en wastafel krijgen. Normaal zijn de wastafels met kast zo’n 45 tot 51 cm diep(afstand van de muur tot voorkant van de wastafel). Dit meubel is slechts 39 cm, waardoor u ook in een smalle ruimte deze kunt ophangen!

 

 

 

 

De series Infinity, Matrix, Lorencio, Amador en S-line zijn allemaal bij Destudio keukens en badkamers den Haag in de showroom te bekijken!

Bent u net als vele anderen ook geïnteresseerd geraakt? Wij zien u graag in onze showroom op de Wolga 3 in Den Haag.