Novellini

Novellini is hét merk voor stijlvolle douchewanden en –cabines. Door het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen zijn de producten gemakkelijk te onderhouden. Het merk biedt oplossingen voor badkamers van vrijwel elke grootte, passend op elke muur en in elke nis. De douchewanden en – cabines zijn stijlvol en veelzijdig. Hierdoor wordt een luxe en ruime badkamer gecreëerd.

De productfilosofie van Novellini is gebaseerd op het vergaren van kennis over de werkelijke behoeften van de klant, om daarna oplossingen te bedenken die hier het beste op aansluiten. Doordat dit gecombineerd wordt met het hedendaagse design van de Italiaanse producten heeft Novellini voor bijna iedere badkamer oplossingen. Deze oplossingen worden als mooi en prettig in gebruik ervaren. Zo zijn er douchewanden, douchecabines, stoomcabines, baden en badkamermeubels te verkrijgen. Het merk speelt daarnaast ook in op een veelgehoorde behoefte om de wasmachine en droger netjes weg te werken in een wasmachinekast. Deze kasten uit de serie Space zijn dan in dezelfde kleuren verkrijgbaar als de meubels.

Young 2.0

De Novellini Young 2.0 douchewanden geven uw badkamer de gewenste moderne en strakke uitstraling. Daarnaast is de Young 2.0 gemakkelijk in onderhoud en ideaal voor badkamers van elke grootte. Het minimalistische en lineaire design geeft tevens de benodigde rust.

 

De Young 2.0 serie biedt vele mogelijkheden. Zo zijn er kwartronde douchedeuren, inloopdouches, rechte douchewanden en vouwdeuren. Heeft u een schuin dak of een andere ongebruikelijke situatie in uw badkamer? Dan is ook maatwerk mogelijk! De profielen in de Young 2.0 serie zijn beschikbaar in de kleuren wit, mat zwart, chroom en matchroom. Ook is er keuze uit de volgende glassoorten:  transparant, aqua en satin. Het transparante glas is behandeld met een “Crystal Clear” behandeling. Hierdoor wordt water en vuil afgestoten wat het onderhoud bijzonder gemakkelijk maakt!

Kuadra H

Als u op zoek bent naar een moderne inloopdouche dan is de Novellini Kuadra H wat u zoekt. Grote glasoppervlakken laten uw badkamer ruim ogen. De Kuadra H speelt bovendien in op de nieuwste badkamer trends, bijvoorbeeld met de mogelijkheid van zwarte profielen. Dit geeft uw badkamer een onderscheidende industriële look. De glassoorten waar u uit kunt kiezen zijn transparant (met “Crystal Clear” behandeling), Spy glas, Motief Ravenna, Grijs glas, Mirror glas en een zwart lijnenmotief. Dit zwarte lijnenmotief is een ode aan de stalen kozijnen van weleer die weer helemaal terug zijn en de laatste interieurtrend van vandaag.

 

Als u de Novellini Young 2.0 en Kuadra H wilt bekijken bent u van harte welkom bij ons in de showroom.