Sanijura

Het merk, dat zich al meer dan een eeuw gevestigd heeft in het Franse Juragebergte, heeft een duidelijke visie op het gebied van aandacht en wensen. Hun locatie is dan ook goed terug te zien in de ontwerpen door gebruik te maken van een aansluiting met de oorspronkelijke natuur. In 1960 kreeg het een aanbesteding voor medicijnkasten, wat ervoor zorgde dat ze veel ervaring hebben opgedaan op dit gebied voor de Franse markt. Later kwamen hier moduleerbare meubelen en meubelen voor kleine ruimtes bij, welke tot de dag van vandaag een echt kunstwerk vormen.

Voor het meest van de collecties heeft Sanijura het NF label(Franse kwaliteitsnorm) gehaald. Dit houdt in dat de meubels zelfs na 40 000 keer openen/sluiten nog steeds optimaal functioneren, waardoor u zonder zorgen de meubels kan gebruiken. Daarnaast zijn de meubels bestendig tegen luchtvochtigheid en hebben ze een genormaliseerde drukweerstand.

Sinds 1980 heeft Sanijura ‘my Color’ geïntroduceerd, waardoor ze vanaf dit jaar ook echt vakwerk leveren met perfect gelakte meubelen. Naast het lakken spelen ze goed in op hun eco vriendelijkheid.  Al het hout wat gebruikt wordt heeft het PEFC-Label, waardoor het duurzame producten zijn en er rekening gehouden wordt met het bosbeheer.

Lignum Serie

Met de serie van Lignum haalt u een prachtig staaltje vakwerk in huis. Dankzij de traditionele montage met zwaluwstaartverbindingen en de onzichtbare verstevigde deuren en lades heeft u naast comfort ook een sterk product in de omgang.

Binnen de serie wordt er gebruikt gemaakt van massief hout, melamine en keramiek en is er de mogelijkheid om er tal van extra meubels bij te nemen. Denk hierbij aan kolomkasten, ladekasten etc. (van 40 cm tot wel 140 cm). Zo kunt u uw eigen badkamer creëren.

Halo Serie

Met de serie van Halo zorgt u dat uw badkamer een moderne look heeft, met daarbij de mogelijkheid om de lijnen te versterken door middel van ledverlichting. Hierdoor geeft u een duidelijk accent op uw meubel wat tegelijkertijd voor scherpte en sfeer zorgt.

U kunt bij uw meubel ervoor kiezen of u 1,2 of 3 niveaus wilt hebben qua opbergruimte. Uiteraard zijn er hierbij ook weer mogelijkheden om een meubel te creëren die bij uw maat past(van 35 cm tot wel 160 cm).

 

 

Bent u geïnteresseerd? Bij ons in de showroom kunt u al deze beschreven series bewonderen en ervaren!

Contact opnemen? Dat kan! Belt u gerust voor vragen met één van onze adviseurs.