Tegels

Bij Destudio keukens en badkamers is er uiteraard ook een ruime collectie tegels te bekijken. Met onze pas geopende tegelshowroom hebben we diverse tegelpresentaties voor ieders smaak. Merken die u onder andere bij ons terug kunt vinden zijn: Castelvetro en Energieker. Daarnaast nog diverse andere tegellijnen voor een grote variatie.

Hier kunt u naar hartenlust combineren en samenstellingen creëren. Zo zijn er verschillende stijlen voor de badkamers te maken van hele klassieke tot hele moderne uitstraling. Industrieel of warm huiselijk, het is allemaal mogelijk.

Grote tegels, maar ook juist de kleine tegeltjes in allerlei speelse kleuren. Zo kan er bijvoorbeeld een leuke accentmuur in de badkamer komen met groene tegels in visgraat geplakt.

Tevens is er een ruime keuze in keramisch parket, tegelvloeren voor uw keuken en woonkamer. Hierbij kunt u denken aan houtlook tegels, maar ook aan groot formaat tegels van bijvoorbeeld 90×90 of 120×120 cm. Voor tegels op woonkamervloeren hebben we veel opties met houtlook tegels in langwerpige formaten van bijv. 120×30 cm. Of een slag kleiner om een mooie visgraat vloer te tegelen.

Naast het leveren van de tegels kunnen wij ook het leggen voor u verzorgen.  Zo kunt u bijvoorbeeld uw keuken en de vloeren in één hand onderbrengen.

Onze adviseurs kunnen u helpen met het berekenen van de benodigde hoeveelheid tegels en samen met u op zoek naar de mooiste combinatie in uw huis.

De tegels in Den Haag zijn voor een gedeelte ook in ons verkooppunt in Katwijk terug te vinden.