Van Rijn Products

Van Rijn Products (opgericht in 2003) is een bedrijf wat zich specialiseert in het maken van glas en sanitaire oplossingen voor in uw badkamer.  Met behulp van glas kunnen bepaalde ruimtes transparant worden afgeschermd. Doordat dit met traditionele materialen onmogelijk is om na te bootsen, weet u zeker dat u met glaswerk van Van Rijn Products een mooie afscheiding maakt. Naast het afschermen van ruimtes zijn glazen douchewanden ook ideaal om uw badkamer een stuk groter te doen lijken. Door de weerspiegeling in het glas van licht kan er visueel meer ruimte ontstaan, wat het echte rustgevoel ten goede doet.

Het bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in de branche, waardoor ze een stevige positie hebben weten te bemachtigen. Zo zijn hun glaswerken ook te bewonderen in verschillende projecten door het land, van winkelcentra tot garages. Bij De Studio Keukens & Bad worden diverse modellen en opties laten zien voor de badkamer.

Doucheruimte

Bij een douche wordt al snel gedacht aan een doucheset waar het water uitkomt ,maar wist u ook dat er tal van mogelijkheden zijn om de doucheruimte in te richten?

 

Op de eerste plaats bestaat er een open doucheruimte. Dit houd in dat er geen gebruik wordt gemaakt van een deur,maar dat er een glazenwand is als afscheiding. Dit wordt ook wel een inloopdouche genoemd. Met een inloopdouche loop je in feiten zo de doucheruimte. Naast een inloopdouche kan er ook worden gekozen voor een gesloten doucheruimte. De doucheruimte heeft in dit geval een deur en kan op deze manier in zijn geheel afgesloten worden.  Er zijn tal van variaties hierbij mogelijk: een vijfhoek,hoekinstap,kwartrond,nisdeur.

 

Variaties

Met behulp van glaswerk van Van Rijn Products is er naast de gekozen afscheiding ook de keuze om het soort glas te kiezen. Wilt u een standaard helder glas, of wilt u juist een wat donkerder glas? Er is keuze uit verschillende soorten glas bij de collecties van Van Rijn Products als finishing touch op uw doucheruimte. Voor iedere ruimte is er een geschikt glaswerk. Er zijn ook in sommige gevallen mogelijkheden om het glaswerk tot aan het plafond te laten komen.

 

Met de keuze uit de verschillende soorten glaswerk zijn we er nog niet. Zo kan er uit verschillende soorten profiel gekozen worden, maar kan je het profiel ook weglaten om een strakke look te krijgen. Bij de series van Van Rijn Products kan er ook worden gekozen uit verschillende soorten kleur scharnieren die op de deur zijn besvestigd.  Heeft u ook al eens gedacht aan een soft close mechanisme, waarbij de deuren zachter dichtgaan?  Met van Rijn Products zijn er dus tal van mogelijkheden.