Badkamers Nootdorp

Al een tijdje bezig met het idee tot het verbouwen van de badkamer? Uw badkamer in Nootdorp is er echt aan toe? Destudio Keukens & Bad in Den Haag kan u daar volledig mee van dienst zijn. De showroom met badkamers vlakbij Nootdorp is gemakkelijk te bereiken op het Forepark aan de Wolga 3 in Den Haag. Hier tonen wij u diverse complete badkamers en wordt u voorzien van goed advies. Dit doen wij middels onze sanitair adviseurs die ook meedenken voor het verbouwingsproces.

 

Persoonlijk en compleet

Een badkamer verbouwen is geen klein project en vaak ook zeer kostbaar. Daarom is het belangrijk dat u de keuzes weloverwogen maakt en hiervoor de juiste tijd neemt. Passend advies op uw situatie is hierbij van groot belang. Door onze jarenlange kennis van het vernieuwen van badkamers weten wij bij Destudio Keukens & Badkamers Nootdorp wat erbij komt kijken.

We volgen de trends en stijlen in de sanitair wereld, we hebben vaste contacten met onze installateurs en delen in elkaars kennis. We kunnen u dus van zowel esthetisch advies als technisch advies voorzien. Zodat u een realistisch advies krijgt voor de badkamer in uw huis, met uw smaak en met uw begroting. We regelen de montage van A tot Z en de levering van alle goederen. U hoeft eigenlijk alleen maar te wachten tot de verbouwing klaar is!

De ideale badkamer realiseren

Functionaliteit, uiterlijk, maakbaarheid en schappelijk. Zomaar 4 termen die wij belangrijk vinden in ons advies. Graag horen we van u wat u mooi vindt en waar u zich comfortabel bij voelt in de badkamer. Wij toetsten de haalbaarheid voor het installatiewerk en kiezen met u de producten uit die voor een schappelijke prijs de juiste kwaliteit bieden.

Voor het gesprek kunt u zelf ook eerst nog even rondwandelen door alle showroombadkamers en de tegeltrends bekijken op de tegelafdeling.

Vooraf of na aankoop komen wij altijd nog het gemaakte ontwerp na kijken bij u thuis. We meten alles nog eens na en kijken of het idee daadwerkelijk praktisch is.

Als er na het meten nog vragen bij u bestaan of er juist nieuwe vragen zijn opgekomen, dan plannen we graag een naloopgesprek met u in. U bent opnieuw van harte welkom om bij uw adviseur nog eens alles langs te lopen en waar nodig te wijzigen.

Daarna zetten wij alles voor u in gang. We plannen met onze monteur, bestellen op tijd de producten en verwerken alle benodigde tekeningen.

Deze formule werkt al geruime tijd en levert veel succesvolle badkamerverbouwingen op. Verwachting en werkelijkheid liggen daarom vaak zeer dicht bij elkaar.

Contact

Spreekt onze manier van werken u aan? Neemt u dan geheel vrijblijvend eens contact op via 070-4449697 of mailt u met info@destudiokeukensenbad.nl