Badkamers Rijswijk

Bent u op zoek naar een badkamer in Rijswijk of ergens anders in de omgeving Den Haag? Destudio Keukens & Bad is precies de partner die u zoek voor het verbouwen van badkamers in Rijswijk. De showroom is gemakkelijk te bereiken op het Forepark aan de Wolga 3 in Den Haag. Voor het inmeten van Badkamers in Rijswijk is geen probleem, want wij komen graag bij u thuis om alles na te kijken en vrijblijvend in te meten.

Een nieuwe badkamer

De badkamer heeft het echt nodig, een complete make over en een nieuwe frisse uitstraling. Destudio Keukens & Bad kan u daar goed bij helpen om dit te realiseren. Destudio heeft een jarenlange ervaring met zowel het ontwerpen, adviseren en het installeren van de badkamer of keuken. Door de opgebouwde kennis en het streven naar de beste service wordt Destudio erg gewaardeerd door haar klanten. Het draait niet om snelle verkoop maar om uw wensen! Deze moeten vooraf eerst zo goed mogelijk in kaart gebracht worden. Zo zijn er al meerdere badkamers in Rijswijk door Destudio verbouwd met succes. Waar zit het succes dan in?

Het maken van uw droombadkamer

Met een ruime showroom en een groot aantal badkameropstellingen is er voldoende inspiratie op te doen. Op deze manier kunt u eerst zien wat er allemaal te maken is tegenwoordig en doet u zo misschien nieuwe idee├źn op. Verder zult u ook meer ontdekken wat bij uw smaak en stijl past en wat u wel of niet handig ervaart.

Voordat er van alles uitgezocht gaat worden, wil de adviseur graag eerst met u naar de huidige situatie kijken. Door goed te luisteren naar de wensen voor de nieuwe situatie wordt er een ontwerp voorgesteld. Soms kunnen dit zelfs meerdere ontwerpen zijn. Dit hangt allemaal af van de technische mogelijkheden. Het is daarom ook zeer belangrijk dat wij ons eerst goed verdiepen in wat er kan, zodat u ook met een gerust gevoel naar het ontwerp kunt kijken.

Als we tot de ideale opstelling zijn gekomen, gaan we nog eens met u door de showroom om alle opstellingen in te vullen. Zo heeft u bijvoorbeeld een inloopdouche gekozen en zal de adviseur daar diverse varianten en modellen in laten zien. Op deze manier wordt er echt in details gekeken naar wat er in uw ontwerp en smaak past. Bij Destudio Keukens & badkamers Rijswijk vinden wij het erg belangrijk dat het echt uw persoonlijke badkamer wordt.

Er wordt dan ook geen druk of snelle verkoop opgevoerd, maar we zitten liever iets langer of een keertje extra. Op deze manier weet u zeker dat u een weloverwogen keuze heeft kunnen maken en heeft Destudio ook het volste vertrouwen dat we dat gaan maken wat u mooi vindt. Alles hierin draait dan ook om veel kennis in het aanbod van sanitair en technische aspecten. Deze ervaring onderscheidt de showroom van vele andere aanbieders.

Contact

Bent u ook gecharmeerd van onze werkstijl en wilt u ook zeker zijn van een prachtige nieuwe badkamer? Neemt u dan geheel vrijblijvend eens contact op via 070-4449697 of mailt u met info@destudiokeukensenbad.nl