Badkamers Leidschenveen-Ypenburg

Bent u van plan om de badkamer te verbouwen en zoekt u een betrouwbare partij voor badkamers in Leidschenveen-Ypenburg ? Destudio Keukens en Bad is gevestigd aan de Wolga 3 met een ruime showroom om diverse badkamers te kunnen bezichtigen. Voor de deur is een ruime gratis parkeergelegenheid en tevens stopt de randstandrail zeer dichtbij op halte Forepark.

Persoonlijk advies en ontzorging

Destudio is gericht op het renoveren van badkamers naar wens van de klant. Hierbij zullen de adviseurs eerst bekijken wat uw situatie is en welke wensen u heeft voor de nieuwe badkamer. Vervolgens zal hier een passend ontwerp bij gemaakt worden die ook op technisch vlak uit te voeren is. De complete ontzorging zit in het feit dat het ontwerp, de levering van het sanitair en tegels en de verbouwing volledig door de adviseur wordt geregeld. Er is kennis in huis uit jarenlange ervaring met de installatie van badkamers en het leveren van goederen van diverse leveranciers.

Ons doel is de badkamer maken die helemaal op uw persoonlijke wensen is afgestemd. Uiteraard is het goed om hierbij te bedenken wat uw daarvoor wilt uitgeven en welke eisen u heeft omtrent de functionaliteit. Zo komt het perfecte plaatje tot stand met een badkamer passend voor uw budget, waarin u voorzien bent van de gewenste mogelijkheden en ook in uw stijl uitgevoerd.

Soms is het maar moeilijk voor te stellen hoe de nieuwe badkamer eruit zou kunnen zien, daarom is er in de showroom ook een 3D tekenprogramma voor handen. Op die manier kan de adviseur u alvast een kijkje geven hoe het er ongeveer uit zal komen te zien! Dit is uiteraard alleen mogelijk als u voorbereid bent met de juiste maatvoeringen. Denk hierbij ook aan de ramen, de deuren, koofjes en hoogte. Heeft u liever dat wij dit voor u nakijken? Dan komen we bij u thuis om alle maten op te nemen en eventueel ook alvast een goede blik te werpen ten aanzien van de montage.

Keuzemogelijkheden voor badkamers Leidschenveen-Ypenburg

Er is niet alleen veel ervaring met de installatie maar ook met het vinden van de juiste leveranciers. Hierbij staat kwaliteit voorop, maar keuzemogelijkheden, kleuropties, levertijden en betrouwbaarheid van garantie en service. We werken dus met bekende A-merken als Damixa en Hüppe, maar ook met de kleinere leveranciers die voor meer flexibiliteit zorgen in de persoonlijke keuzes. Denk hierbij aan Spaanse en Italiaanse leveranciers van douchevloeren, badkamermeubels en kranen. Door goede kennis, ruime keuze in het assortiment en passend advies bouwen wij de mooiste badkamers van Leidschenveen-Ypenburg!